Ferguson: "Chelsea kan het gaan doen"

Manchester United is dicht bij de halve finale van de Champions League na de 1-0 zege op bezoek bij Chelsea. Sir Alex Ferguson was een tevreden man.

De Schot zag zijn ploeg een van de beste wedstrijden van het seizoen spelen. Wayne Rooney schitterde in de spits en Rio Ferdinand maakte zijn langverwachte rentree na een blessure die hem twee maanden aan de kant hield. "Zijn ervaring was fantastisch tijdens deze wedstrijd. De selectie wordt steeds sterker", zei Ferguson.

Over Rooney, die de enige treffer maakte op Stamford Bridge, was de oefenmeester zeer tevreden. "We zijn blij met zijn prestatie. Hij was van ongelooflijke waarde en speelde fantastisch. Hij wordt steeds constanter in scoren, wat voor ons van waarde gaat zijn tijdens de tweede helft van het seizoen."

Dat Manchester United met één been in de halve eindstrijd staat, wil niet zeggen dat Ferguson rustig op zijn stoel kan zitten tijdens de return. "Chelsea kan het gaan doen. Het is maar één goal. Het wordt een heel spannende wedstrijd op Old Trafford, daat is geen twijfel over mogelijk."