Grootste gevechten in Shogun 2

Total War: Shogun II komt over twee weken uit, dus Sega laat nog even wat screenshots op ons los om te laten zien dat er in grote getallen gevochten gaat worden. En gevochten zal er worden, op land maar ook op zee.

Het spel zal een combinatie van real-time en turn-based strategie zijn. De speler speelt de rol van zowel de clanleider als de generaal, waarbij je als clanleider het land bestuurt, de resources en de productie van oorlogstuig in de gaten houdt. De generaal bestuurt zijn legers in realtime. Op deze manier moet je veldslagen tot een goed eind brengen en heerser over Japan worden.

Total War: Shogun II verschijnt op 15 maart 2011 voor pc. Er zullen drie verschillende versies verschijnen van Shogun II, namelijk de 'standard edition', 'limited edition' en 'collector's edition'. De 'standard edition' bevat alleen het spel, terwijl de 'limited edition' naast een unieke speelbare clan (de Hattori clan) ook een extra historische veldslag genaamd 'Nagashino' en een complete set van de wapenrusting voor de online avatar van de speler bevat. Je krijgt ook experience points te besteden op je online-character. De 'collector's edition' heeft dit alles ook, maar je krijgt daarbij nog een replica van een bamboedoosje met daarin een Shogun 2-boek en een gedetailleerd beeldje van Takeda Shingen.

Total War: Shogun IITotal War: Shogun II

Total War: Shogun IITotal War: Shogun II

Total War: Shogun II