De Koning wil bij AGOVV Apeldoorn blijven

Het contract tussen Hans de Koning en AGOVV Apeldoorn loopt na dit seizoen af. De trainer heeft inmiddels laten weten graag bij de formatie uit Apeldoorn te willen blijven.

"We hebben in december al om tafel gezeten en de intentie was er van beide kanten om verder te gaan," liet De Koning in een reactie weten. "Dan zou ik ook meer op lange termijn kunnen doen. Het is nu door het vertrek van Jan Artz onduidelijk wie wat gaan doen. Maar we houden ons eerst bezig met de komende zes wedstrijden en vooral die van maandag in Veendam, dat is een echte finale."

De staf van AGOVV Apeldoorn werd onlangs uitgebreid met de komst van Regilio Vrede. De Koning is erg blij met de komst van de voormalig voetballer. "Hij is nu al een toegevoegde waarde."

Toch draait AGOVV Apeldoorn momenteel stroef in de Jupiler League. De ploeg staat op de veertiende plaats en verzamelde slechts veertien punten. Dit hadden er 23 kunnen zijn, maar voorafgaand aan de start van het nieuwe seizoen kreeg de formatie puntenaftrek.

Vorig seizoen presteerde AGOVV Apeldoorn uitstekend door de competitie als zesde af te sluiten.