Vrouw met ranzige vagina eist seks van echtgenoot

Een 42-jarige vrouw uit Fairplain, in de Amerikaanse staat West-Virginia, eiste afgelopen vrijdag seks van haar echtgenoot en diens kameraad. De vriend vond echter dat haar vagina een walgelijke geur verspreidde en weigerde op het aanbod in te gaan. De vrouw nam hier geen genoegen mee en bedreigde haar man met een mes.

Man en vrouw, Danny en Melissa Williams, leven al enige tijd in onmin met elkaar en wonen ieder in een andere motelkamer, vier deuren van elkaar verwijderd. Toen Danny vrijdagavond een vriend op visite had, werd er bij hem op de deur geklopt. Het bleek Melissa te zijn, die graag met een van beide heren naar bed wilde.

De dronken vrouw deed haar broek en slipje uit, waarna de vriend, James Watson, op haar afliep. Hij werd echter afgeschrikt door de verschrikkelijke stank uit haar vagina en besloot af te zien van een nummertje met zijn vrouw. Hierop toverde Melissa een mes tevoorschijn, wees hiermee naar haar man en zei: "Een van jullie geeft me een beurt of ik snijd je keel door."

Uiteindelijk werd de politie gebeld, die weldra ter plaatse was. Deze trof de vrouw met ontkleed onderlijf aan in een stoel in het appartement van haar man. Melissa is gearresteerd wegens huiselijk geweld en bedreiging.