Ruzie over as Marlon Brando

De overblijfselen van Marlon Brando houden de gemoederen flink bezig. Een deel van de as van de overleden acteur is momenteel in handen van Donna Lopez Geon, de voormalige vriendin van zijn in 2008 overleden zoon Christian. De ex-vrouw van Brando wil de as nu terughebben.

Anna Kashfi, van wie Brando in 1959 scheidde, ving echter bot in een poging de as terug te krijgen en stapte naar de rechter. Kashfi werd al eerder aangewezen als officieel beheerder van Brando's nalatenschap.

Kashfi beweert dat Lopez Geon onterecht eigendommen van Brando in haar bezit heeft. "Christian was niet hecht met zijn familie en zou nooit hebben gewild dat zijn moeder of een ander familielid zijn spullen kreeg", verdedigt Lopez Geon zich tegenover entertainmentwebsite TMZ.

De as van Marlon Brando werd na zijn overlijden in 2004 verdeeld onder verschillende mensen. "Toen ik erachter kwam dat ze achter zijn spullen aanzaten, heb ik een deel van de as verspreid in Franklin Canyon in Beverly Hills", vertelt Lopez Geon "Marlon hield van die plek." Wanneer de rechtszaak plaatsvindt is niet bekend.

Ruzie over as Marlon Brando
Ruzie over as Marlon Brando (Foto: Novum)