Sony haalt animeborsten van PSN

Sony heeft de eerste gratis aflevering van een animeserie genaamd Queen's Blade van het Playstation Network (PSN) afgehaald nadat ze erachter kwamen dat de serie naakte borsten, bondage van borsten en tepels die zuur spuiten bevatte. De serie was te downloaden van dinsdag tot en met donderdag voordat deze weer verwijderd werd.

De serie, die een tv-mature (17+) rating heeft, had ook als infotekst het volgende "Reina defeats Melona by stopping the acid that shoots from her breasts". In de serie was te zien hoe de heldin zich, na zich naakt te strippen, in haar armor hees, en vervolgens de vijand in zo'n stevige omhelzing neemt dat de borsten van de vijand geen zuur kunnen spuiten, opzwellen als een ballon en uit elkaar klappen waardoor onze heldin de dag redt.

Volgens de Amerikaanse kijkwijzer bevat de serie grafisch geweld, expliciete seksuele handelingen en grove taal. Er staan nog vijf andere tv-mature programmas op het PSN maar deze vijf zijn alleen maar previews of 'achter de schermen'-documentaires die geen naaktheid of grove taal bevatten.

Sony heeft nog geen reactie gegeven over dit voorval.

Urhmmm
Onze heldin (blond) in gevangenschap