[WK pool] Tussenstand na dag 12

Dag twaalf van het WK voetbal in Zuid-Afrika zit er inmiddels op, dus het is weer hoog tijd voor een update van de stand in de FOK! WK 2010 Pool. Hieronder vind je de top vijf van deelnemers en subleagues.

Droid gaat nog steeds aan de leiding en heeft nu 1105 punten. stigmatic_agony staat nu op een tweede plek met 970 punten. RemyRR komt de top vijf binnen, hij staat nu met 945 punten derde.  nogeenoudebekende zakte naar de vierde plek, hij heeft tot nu toe 940 punten verzameld. De top vijf word volgemaakt door Olieeee met 920 punten.

Bij de subleagues veranderde er na vandaag een nieuwe leider. ~~Rush Addict~~  steeg naar de koppositie met 615 punten. ouwe zakte naar de tweede plek en een score van 569 punten. Zij worden op de voet gevolgd door KLBSC met 545 punten en WK Forum met 530 punten. FOK!sportcrew sluit de rij met 527 punten.

Het kan trouwens zijn dat je na vandaag juist iets minder punten hebt. In de afgelopen dagen zijn er namelijk tijdens het invoeren wat foutjes in geslopen. Deze zijn inmiddels gecorrigeerd.

 

Wil je het algemeen klassement nog eens rustig nalezen? Klik dan hier (subleagues).