Lady Gaga stoeit met brunette

Lady Gaga is gefotografeerd terwijl ze innige momenten deelde met een andere vrouw. De zangeres lag met een rondborstige brunette op een boot in de buurt van het Franse Saint Tropez.

De 24-jarige zangeres had drie dagen rust tussen de concerten van haar 'Monster Ball Tour'. Onder meer de Britse krant Daily Mail plaatste de foto's waarop te zien is hoe Gaga zich ook zonder extravagante kleding goed vermaakt.

Lady Gaga zou haar rust goed kunnen gebruiken. De zangeres is de afgelopen maanden een paar keer flauwgevallen op het podium. Ook zegde ze een paar optredens af wegens oververmoeidheid en zou ze de laatste tijd ademhalingsproblemen hebben. In een interview met Times Magazine roept ze haar fans op zich geen zorgen te maken.

Ook ontkent ze eetproblemen te hebben of veel drugs te gebruiken. "Van af en toe een beetje MDMA is nooit iemand doodgegaan", zegt de zangeres. "Maar ik gebruik eigenlijk geen drugs. Ik raak geen cocaïne meer aan. En ik rook niet. Nou ja, af en toe eentje dan", biecht Gaga op. "En whisky. Terwijl ik werk, dat bevrijdt mijn geest een beetje."