Trulli maakt Chandhok excuses voor crash

Jarno Trulli heeft Karun Chandhok zijn excuses aangeboden voor het incident dat plaatsvond in de laatste paar ronden in de Grand Prix van Monaco. Bij een inhaalactie zette Trulli zijn Lotus Racing-bolide aan de binnenkant van de HRT van Chandhok, die dat niet door had. Trulli vloog gevaarlijk over de auto van Chandhok heen en beiden moesten hun race staken.

Trulli probeerde in de laatste paar ronden van de race Chandhok in te halen voor de veertiende (en een-na-laatste) plaats. Dat mislukte jammerlijk en het was te danken aan de rolkooi van een Formule  1-wagen dat het hoofd van de Indiër niet gewond raakte. Na de race zei Chandhok: "Dwaze actie van Trulli - hij heeft zich verontschuldigd hiervoor maar het is erg jammer dat we uitvielen, we zouden de beste van de nieuwe teams zijn."

Trulli gaf zijn fout toe en de Italiaan voegde er nog aan toe: "Ik zat vast achter de HRT's en probeerde ruimte te vinden om te passeren - in de vorige ronde leek Karun langzaam in de tweede en derde sector. Ik dacht dat hij ruimte liet in Rascasse, dus ik probeerde er langs te gaan maar we raakten elkaar en dat was het - einde race. Het was gewoon één van die dingen die gebeuren; een race-ongeluk."