NEC denkt aan Slory en Vincken

NEC heeft belangstelling voor de Feyenoord-aanvallers Andwélé Slory en Tim Vincken, zo meldt De Telegraaf donderdag.

Beide spelers werden eerder deze week bij de wedstrijd Jong Feyenoord/Excelsior - Jong Sparta Rotterdam bekeken door NEC-trainer Dwight Lodeweges en technisch directeur Carlos Aalbers. De interesse van de Nijmegenaren in het duo is het gevolg van de situatie rondom Saïdi Ntibazonkiza, die nog altijd weigert uit te komen voor NEC.

"Op dit moment hebben we geen financiële ruimte voor versterking, maar we oriënteren ons wel op de markt met extra aandacht voor buitenspelers," legt Aalbers de situatie uit. "Dat wordt natuurlijk versterkt door de situatie rond Saïdi."

De kleine aanvaller uit Burundi is nog altijd niet teruggekeerd bij NEC. Aalbers: "Wij hebben onze maatregelen nog eens schriftelijk aan hem bevestigd en verder hebben we alles gedaan wat we moeten doen. Het is nog steeds wachten op het moment, dat hij tot inkeer komt."

De werkweigerende aanvaller verkopen zal lastig worden door zijn houding. "Het is logisch dat ook andere clubs vraagtekens zetten bij zijn gedrag," aldus de technisch directeur van NEC.