Makaay: "Genoeg kansen gehad"

Vrijdagavond werd in Heerenveen het duel tussen SC Heerenveen en Feyenoord afgewerkt. De thuisclub was te sterk voor de Rotterdammers en won het duel met 3-1. Aanvaller Roy Makaay van Feyenoord vond dat zijn ploeg er ondanks het verlies alles aan gedaan had.

"We hebben er alles aan gedaan. Bij de rust moeten we voorstaan. In de eerste helft spelen we goed en komen we acher door een klotegoal. We hebben zelf genoeg kansen gecreëerd, maar benutten deze niet", aldus de maker van het Feyenoorddoelpunt.

De selectie van de Rotterdamse ploeg was uiteraard voorbereid op de negatieve reacties van het eigen publiek. "Natuurlijk is het balen, maar we wisten dat het publiek zo zou reageren. Andere mensen moeten maar oordelen of de reacties terecht zijn" aldus de spits.

"Gio heeft al genoeg gezegd over wat er de afgelopen dagen is gebeurd", doelde Makaay over de woorden van Giovanni van Bronckhorst. De aanvoerder verklaarde donderdag onder meerd dat de spelers unaniem het vertrouwen in Verbeek hebben opgezegd. [i]"En daar wil ik het bij laten", aldus Makaay voor de camera van Eredivisie Live.