Keepersproblemen voor Emmen en RBC

FC Emmen en RBC Roosendaal hebben te maken met keepersproblemen. Beide clubs uit de Jupiler League zijn genoodzaakt andere goalies op te stellen dan voor het seizoen de bedoeling was.

Bij Emmen raakte doelman Thomas Villadsen al eerder geblesseerd. De Deen werd de laatste negen duels vervangen door Sander Danes, maar de voormalig doelman van hoofdklasser WKE is nu ook uit de roulatie. Danes moet een operatie aan de knie ondergaan. Trainer Paul Krabbe zal dan ook een beroep moeten doen op Jeffrey Brammer. De 22-jarige keeper uit Enschede, die de afgelopen twee seizoenen negentien competitieduels speelde namens Go Ahead Eagles, kreeg onlangs een contract in Emmen en moet dus snel debuteren.

RBC Roosendaal zal het tot het nieuwe jaar moeten doen zonder Arjan Christianen. De in de zomer van Fortuna Sittard gekomen goalie kampt met een enkelblessure. Deze liep hij twee weken geleden op in de wedstrijd tegen FC Eindhoven. Erwin Friebel, de afgelopen seizoenen eerste keus in Roosendaal, zal nu het doel moeten gaan verdedigen.

Submitter:  Bron: Voetbal International