Stel je vragen aan....

Het is weer eens tijd voor een interview met een voetballer. Deze keer heeft FOK! Kees Kwakman, de middenvelder van NAC, bereid gevonden om jullie vragen te beantwoorden.

Wie is Kees Kwakman?

Kees Kwakman werd op 10 juni 1983 geboren in Purmerend. Al snel werd duidelijk dat de kleine Kees zeer behoorlijk kon voetballen en hij kwam dan ook terecht in de jeugdopleiding van Volendam. Daar debuteerde hij tijdens het seizoen 2004/05 in het eerste elftal. Na twee seizoenen in de Jupiler League verruilde Kwakman Volendam, waarvoor hij 69 competitieduels speelde en daarin tien keer scoorde, voor het ambitieuze RBC Roosendaal.

RBC, dat na de degradatie direct weer wilde promoveren, slaagde daar echter niet in. Kwakman kwam tot zeventig duels, maakte daarin twaalf goals en werkte zich op tot aanvoerder. Zijn sterke spel wekte interesse van diverse eredivisieclubs.

Het was uiteindelijk NAC Breda dat Kwakman afgelopen zomer vastlegde. Moeiteloos speelde Kwakman zich in het door Robert Maaskant, ook bij RBC zijn trainer, getrainde NAC in de basis. Als linkermiddenvelder valt hij op bij de sterk begonnen koploper uit Breda. Kwakman wist in tien wedstrijden al twee keer te scoren.

Heb je een vraag die je aan Kees Kwakman zou willen stellen over iets wat je altijd al van hem wilde weten? Stel je vraag voor 15 november 20:00 uur en misschien wordt jouw vraag straks wel aan Kees gesteld! De redactie zal de leukste en beste vragen selecteren en die aan de voetballer van NAC gaan voorleggen.

Submitter:  Bron: FOK!sport