Van Dijk dolblij met terugkeer in Rotterdam

Een paar uur voor het sluiten van de transfermarkt, kwam er een opmerkelijke wending in de carrière van Rob van Dijk. Feyenoord, de club waar de 39-jarige keeper in 1996 zijn loopbaan begon, nam de keeper over van SC Heerenveen.

Van Dijk kreeg maandagmorgen te horen over de interesse van zijn oude club en diezelfde avond nog heeft hij een contract getekend bij de Rotterdammers. "Het is geweldig om terug te zijn bij Feyenoord," aldus de kersverse aankoop van Feyenoord. Van Dijk vervolgt: "Het is geweldig om terug te zijn bij Feyenoord. Na mijn vertrek in 1996 heb ik altijd nog hoop gehad ooit weer terug te keren bij deze club. Als dat dan in de nadagen van mijn carrière nog gebeurt is dat natuurlijk geweldig."

Het lijkt een mooi avontuur in zijn nadagen, maar Van Dijk wil het nog niet over zijn nadagen hebben: "Ik denk al ongeveer vier jaar dat het mijn laatste seizoen wordt, maar ik voel me nog altijd fit en heb nog steeds plezier in het spelletje. Ik hoop dat ik dit jaar een aantal minuten kan maken, maar het wordt vooral een jaar van genieten."