Nigel Mansell weer in een Jordan

Nigel Mansell zal voor het eerst sinds 1996 weer achter het stuur kruipen van een Formule 1 bolide. De Brit zal dit doen in een Jordan.

De Formule 1 demonstratie die gehouden wordt in Londen, is aangegrepen door teambaas Eddie Jordan om de oud-wereldkampioen weer te herenigen met de sport. Er is al een sessie geweest om een stoel te passen en de eerste kilometers zijn ook alweer gemaakt in de EJ14.

"Het is fantastisch om terug in een F1-wagen te kruipen. Ik werd opnieuw verenigd met de liefde van lijn leven. Ik denk dat wat Londen nu doet heel mooi is voor de Britse GP. Toen ik het telefoontje van Eddie Jordan kreeg leek het me meteen de juiste beslissing om ja te zeggen."

"Ik zat goed in de wagen en ik genoot van mijn rondjes deze namiddag. Ik heb starts ingeoefend, reed ook een paar rondjes en soms iets sneller dan het team eigenlijk wou! Ik kan echt niet wachten om deel te nemen aan de demonstratie in Londen. Dit wordt echt iets fantastisch voor de fans," aldus een zeer enthousiaste Nigel Mansell.