Villeneuve toch weg bij BAR?

Hoewel de laatste tijd steeds vaker het gerucht ging dat Jacques Villeneuve wel eens bij BAR zou blijven rijden, met het inleveren van flink wat van zijn salaris, horen we nu geruchten dat de Canadees niet hoeft te rekenen op een stoeltje voor volgend seizoen.

Het is algemeen bekend dat het salaris van de andere JV een enorme druk uitoefent op het budget van BAR. Bovendien hebben de tegenvallende resultaten van de Canadees geen positieve invloed op de gang van zaken. Dit terwijl Jenson Button dit seizoen aanzienlijk beter heeft gepresteerd dan Villeneuve.

Het blad Autosport Magazine meldt bovendien dat een geschil tussen British American Tobacco, naamgever van BAR, en Craig Pollock, manager van Villeneuve, reden genoeg voor een vertrek van de Canadees.

De teambaas van BAR, David Richards, haastte zich om direct deze geruchten af te wimpelen: "Ik zou nog niet eens een nieuwe driver-line-up overwegen voor de Britse Grand Prix, ik voel dan ook geen druk om dit op korte termijn op te lossen."