[Uitslag] Zuid-Korea - Polen

Zuid Korea - Polen (2-0)

De wedstrijd begon met twee agressieve elftallen waarbij Zuid-Korea enkele schoten loste op het doel en uiteindelijk zelfs met 1-0 voor kwam te staan. Polen kwam er in de eerste helft niet echt aan te pas en kwam vlak na de rust met hun eerste echte kans. De Polen hadden alleen overmacht over de kleine Koreanen bij vrije trappen en corners, maar wisten daar geen winst uit te behalen.
In de tweede helft vergrootte Sang Chul Yoo de score voor het team van de Nederlander Guus Hiddink. Polen deed nog enkele pogingen om Zuid-Korea bij te halen, maar het mocht niet baten. Met deze 2-0 overwinning pakt Zuid-Korea de eerste punten ooit in het WK-eindtoernooi.