Midway deels verkocht aan Warner Bros.

Warner Bros. heeft het winnende (en enige) bod op het failliete Midway uitgebracht. Voor 33 miljoen Amerikaanse dollars heeft het bedrijf ineens twee gamestudios (één in Chicago en één in Seatlle) en een batterij IPs erbij. IPs die onder het bod vielen waren onder meer Mortal Kombat, Spy Hunter, Joust en Wheelman. Voordat WB kan beginnen met het uitpoepen van games, moeten eerst enkele administratieve zaken worden afgehandeld.


Na The Joker ook Sub-Zero naar Warner Bros.

Zo heeft producer Larry Kasanoff een zaak aangespannen om zo te zorgen dat de film- en TV-rechten van Mortal Kombat in zijn bezit blijven. Tigon Studios heeft nog een zaak lopen tegen Midway, aangezien het productiebedrijf het salaris voor Vin Diesel ($200.000 ) nog zou moeten ontvangen.
Voor twee andere studio's breken nu spannende tijden aan. De afdelingen van Midway in Newcastle en San Diego zijn immers niet verkocht. In Newcastle heeft men net Wheelman geproduceerd en in San Diego was men druk doende een TNA-game te ontwikkelen. Wat er met deze studio's gaat gebeuren is vooralsnog onduidelijk. Wellicht worden ze nog verkocht aan een andere koper.