[Update]Theseis nooit voor PS3 in ontwikkeling geweest

Ontwikkelaar Track7 Games meldt dat ze zijn gestopt met de ontwikkeling van hun nieuwe game Theseis voor de PS3. Als reden wordt de te hoge kosten voor het ontwikkelen van een game voor de nieuwe console van Sony gegeven. Managing Director Vicky Valanos heeft wel aangegeven dat ze de ontwikkeling van Theseis voor de PS3 zullen hervatten als ze (financiële) steun van Sony krijgen. Overigens zal het spel wel nog verder voor de Xbox 360 en de PC worden ontwikkeld en op deze consoles verschijnen.

Update met dank aan Fallen voor het melden
Op de website van Track7Games staat inmiddels een korte melding: het blijkt dat het hele bericht gebaseerd is op foutieve informatie die door PS3Land is verspreid en vervolgens door vele gamesnieuwssites over de hele wereld is overgenomen. Theseis is nooit in ontwikkeling geweest voor de PS3 en men heeft zich vanaf het begin aan alleen gericht op PC en Xbox360.

track7games would like to clarify that we never cancelled something that did not exist in the first place. We plan to develop "Theseis" for PC and Xbox360 in the near future. As for the PS3, we simply made a strategic decision to not move ahead because we deemed it not probable at this time.

Theseis is een adventure-game waarin twee paranormale onderzoekers afreizen naar Griekenland om een mysterie te onderzoeken. Meer details over de game kun je hier lezen.