Details FPS Coded Arms bekend

Konami zal een first person shooter gaan maken voor de PlayStation Portable. De game moet "Coded Arms" gaan heten. Het is de eerste FPS van Konami ooit.
Volgens Wilson Cheng van Konami, moet de game "De standaard voor alle FPS-games op de PSP worden. Met de state-of-the-art effecten, multiplayer functionaliteit en andere originele features zal dit spel de hardware volledig gebruiken."

In Coded Arms speel je een hacker die een Virtual Reality systeem infiltreert. Dit systeem was gemaakt voor gevechtstraining, maar terwijl het systeem nog werd ontwikkeld werd een enorme bug gevonden en werd het project gecancelled en achtergelaten. Het systeem blijft zich ontwikkelen en groeit uit tot een sterk Virtual Reality systeem, met een wereld vol aliens en andere gevaren.
De game belooft meer dan 30 verschillende wapens, waaronder realistische wapens als een sniper, een machine gun en granaten, maar ook meer futuristische wapens als een pulse rifle. Met de wireless functie van de PSP zal ook multiplayer, met maximaal 4 spelers, geknald kunnen worden. In de multiplayer zal je bovendien je items uit de single player mee kunnen nemen. Een releasedate is nog niet bekend.