Gerard Joling vindt Nance koud en chagrijnig

Gerard Joling vindt zijn collega Nance een koude persoonlijkheid. Dat vertelt de zanger, die samen met Nance 'Sterren dansen op het ijs' en 'So you wanna be a popstar' presenteerde bij SBS, maandag in De Telegraaf. "Ze is altijd ontevreden en met een chagrijnige uitstraling terwijl de Nederlandse showbizz dus onwijs leuk is."

Met zijn venijnige opmerkingen reageert Joling op een interview met Nance in de Beau Monde vorig week. De voormalig Lingo-presentatrice vertelde daarin dat ze het een verademing had gevonden om het programma Dancing Queen zonder Joling te presenteren. "Gerard heeft net als ik zijn beperkingen en dat beperkt mij dan eerlijk gezegd ook een beetje", zei ze onder meer. "Niets ten nadele van hem, maar het is voor mij best lastig als hij te pas en te onpas ergens doorheen fietst, terwijl ik net heel serieus in mijn tekst zit."

Ondanks haar ergernissen nuanceerde Nance in het interview echter de geruchten dat zij en Joling elkaar haten. "Ik heb absoluut niet het idee dat we geclasht zijn", verklaarde ze. "Zakelijk gezien denk ik dat Gerard en ik heel goed doorhebben dat we het als stelletje op tv heel goed doen", zegt ze. "Never change a winning team. Dus ik kan niet wachten om weer met hem samen aan de slag te gaan."

Die nuancerende opmerkingen lijken bij 'Geer' echter niet te zijn blijven hangen. "Ik ben klaar met haar", zegt hij in het ochtendblad. "Maar voor de toekomst zeg ik: spreek recht voor zijn raap uit wat je vindt. Voor achterbaksheid is geen plek in ons land."