FOK!radio: Antispammers claimen overwinning

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Je wist het misschien niet, maar de spam is jarig. De ongevraagde reclameberichten in je mailbox bestonden dit weekend 30 jaar. Het lijkt erop dat de hoeveel spam alleen maar groter wordt, maar volgens Spamexperts.com is de spam overwonnen. De grootste overlast is inmiddels opgelost, zeggen zij. Hoewel analisten in 2007 voorspelden dat allerlei nieuwe vormen van spam in 2008 in de mailbox zouden komen, valt het allemaal wel mee. Maar is dat wel zo? Krijgen we ooit nog een spamvrije wereld? En juichen we niet wat vroeg? We vragen het aan een spamexpert die beweert dat spam de beste tijd heeft gehad. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur!

Is volgens jou het probleem met spam opgelost? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

We kwamen onlangs meer te weten over Dirkh. Zo stuurt hij hele lieve kaartjes naar mede-FOK!kers die in het ziekenhuis liggen. Nu nam hij als columnist wraak, met name op Yvonne. Zij komt op haar beurt vanavond met een antwoord. Of ze Dirkh aan het huilen krijgt, hoor je dus vanavond. Natuurlijk hoor je ook het laatste nieuws over FOK!. TheGrandWazoo is de columnist van dienst.

En vanavond geen Nolius in de studio, maar Martijn presenteert met een dame die het niet schuwt om het over een veelbesproken onderwerp te praten: seks.

Sommige dingen veranderen nooit. Zo kun je uiteraard mee praten via ons irc-kanaal #fokradio. Het kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!