Britney Spears is de voogdij over haar kinderen kwijt

Icoon ShowbizzBritney Spears is het niet gelukt de voogdij over haar kinderen terug te krijgen. De rechter oordeelde: "Je bent chaotisch, voogdij geweigerd."

De uitspraak die rechter Scott Gordon dinsdag deed, bepaalde dat Britney 3 bezoeken per week krijgt met haar kinderen: 2 van 12:00 uur 's middags tot 19:00 uur 's avonds en ťťn 's nachts. De bezoeken zullen onder toezicht plaatsvinden.

Spears en K-Fed hebben de opdracht gekregen een schema samen te maken voor de vakanties. Britney moet wel voor aanstaande vrijdag bewijs leveren van het feit dat ze haar zwembad kindveilig heeft gemaakt.

In de uitspraak heeft de rechter gesteld dat wanneer de kinderen bij Britney verblijven de sfeer in het huis varieerde van chaotisch tot bijna triest met bijna geen communicatie. Ook wordt er opgesomd waar de opvoed-coach over heeft geklaagd: "Gedurende alle drie mijn bezoeken heeft mevrouw Spears weinig met de kinderen gedaan, of dit nu ging om communiceren of een spelletje."

Volgens het rapport heeft de coach gezegd: "Het lijkt dat Britney's keuzes meer afhankelijk zijn van wat zij op een bepaald moment wil doen, dan van wat leuker zou zijn voor de kinderen om te doen."

De coach heeft ook gezegd dat het leek of Britney over het geheel genomen een gebrek aan interesse had, maar dat er niets was dat zij zou aanmerken als mishandeling op de 'traditionele' manier.En dan de meest vernietigende opmerking van de opvoed-coach: "Het probleem is dat totdat mevrouw Spears zich realiseert wat voor gevolgen haar gedragingen op haar kinderen hebben, helemaal niets succesvol zal zijn."

Met dank aan YvY99 voor de submit.