Tuinman zet meisjes in bikini in om gras te maaien

Een tuinman uit het Amerikaanse Memphis heeft een gat in de markt gevonden. Hij laat meisjes in bikini grasmaaien bij zijn klanten. Het initiatief is een overweldigend succes. De klant kan mooi met een lekker flesje bier in de tuin liggen, terwijl hij kijkt naar een jonge meid die ook nog eens het gras voor hem maait.

Het grasmaaien wordt zo veel interessanter volgens eigenaar Lee Cathey. Klanten moeten wel diep in de buidel tasten voor de service. Naar de dames van het Tiger Time Lawn Care-centrum wordt meer omgekeken dan het gras dat wordt gemaaid. "Er wordt geroepen en getoeterd, alles wat je je maar kunt voorstellen. Maar die aandacht is te verdragen, vooral als je bedenkt dat je lichaam ondertussen mooi bruin wordt", vertelt de 21-jarige grasmaaichick Blair Beckman.

Tuinman Lee oogst zoveel succes met de stunt, dat hij eraan denkt de service uit te breiden. "Als het moet, laat ik mijn meisjes deze herfst de bladeren bij elkaar harken in hun bikini", aldus de succesvolle tuinman. Hij heeft er nog aan gedacht een sexy schoffelaar zonder hemd in te zetten voor de dames, maar die hadden er helaas geen oren naar.


Dit ziet er toch een stuk beter uit dan een gemeentewerker


Meer foto's vind je overigens hier