Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen verliefd

Icoon ShowbizzZanger Jan Smit en actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn een stel. Dit maakte het verliefde koppel zaterdag bekend op de website van de zanger.

Al enige tijd werd gespeculeerd over een relatie tussen de zanger en de actrice uit de soap ONM. Nu mag iedereen het weten.

Smit brak in 1997 door en is sindsdien niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Momenteel staat hij met zijn nummer 'Op Weg Naar Geluk' op de eerste plaats van de Nederlandse top 40. De succesvolle zanger begint in 2008 met de nieuwe tournee 'Jan Smit komt naar je toe'.

Onlangs viel Cabau van Kasbergen nog in de prijzen bij BNN's mediaprijs De Hoofdprijs. Zij ontving de prijs voor beste actrice. Door het mannenblad FHM werd Cabau van Kasbergen in 2006 uitgeroepen tot de Meest Sexy Vrouw van Nederland.

Zowel Smit als Cabau van Kasbergen zijn 21 jaar oud. De vorige relatie van Jan smit was met de 30-jarige Ellemiek Vermolen.   Yolanthe heeft een jarenlange relatie achter de rug en versleet daarna in korte tijd onder meer een Engelsman en, volgens insiders, voetballer Johnny Heitinga en rapper Baas B.Verliefd!