Man vermoord na weigeren seks

Icoon ShockingEen Russische vrouw heeft maar weer eens bewezen dat stereotypes niet altijd kloppen. De 28-jarige vrouw uit het Russische Sidyakbash kwam na een feestje dronken thuis en stond erop dat haar man met haar naar bed zou gaan. Toen deze dat weigerde, tapete ze hem zodanig vast dat hij stikte.

Toen haar man niet op haar avances inging, sloeg ze hem aanvankelijk en dwong ze hem zijn kleren uit te trekken. Haar 10-jarige zoontje probeerde zijn vader te beschermen, maar werd door zijn moeder zonder pardon bewusteloos geslagen. Vervolgens gebruikte de vrouw tape om de penis van haar man omhoog te zetten. Het lukte haar echter niet om op deze manier seks met hem te hebben.

Uiteindelijk tapete ze daarom zijn handen, voeten, mond en neus volledig vast, waardoor de man geen adem meer kon halen. Vervolgens ging de vrouw doodleuk naast hem liggen slapen. De omgekomen man werd uiteindelijk gevonden door zijn schoonmoeder, die de volgende dag op de kinderen zou komen passen.

De vrouw ontkende in eerste instantie elke betrokkenheid bij zijn dood. Volgens haar had ze haar man alleen stil proberen te krijgen, omdat hij haar uitschold toen ze hem probeerde te dwingen tot seks. Ook ontkende ze in eerste instantie dat haar man dood was. Volgens haar deed hij slechts alsof om haar een hak te zetten.

Forensische experts van de Russische politie hebben geconstateerd dat de man door verstikking om het leven is gekomen. De vrouw is aangeklaagd voor doodslag en zal vermoedelijk zeker twee jaar de cel ingaan.

Volgens omwonenden was het slachtoffer een harde werker en een goede vader voor zijn kinderen. Zijn vrouw daarentegen stond bekend als een alcoholiste die haar kinderen regelmatig sloeg en veel vreemdging. De moeder van de vrouw had al meerdere malen een verzoek ingediend om haar het ouderschap af te nemen.

Met dank aan The_truth_is_so_boring voor de submit.