Politie zoekt 16-jarige Naomi Nijboer

De politie heeft het druk met weggelopen meiden want men is, naast het 13-jarige meisje uit Wijk bij Duurstede, ook op zoek naar de 16-jarige Naomi Nijboer uit het Friese Jistrum. Naomi zat wegens gedragsproblemen in de gesloten afdeling van de justitiële instelling 'Het Poortje' in Groningen. Tijdens een proefverlof heeft ze de benen genomen.

Naomi is volgens haar ouders en hulpverleners een naïef meisje, dat weliswaar geen gevaar is voor anderen, maar zelf wel in gevaarlijke situaties kan belanden. Ze staat inmiddels internationaal gesignaleerd, want het is denkbaar dat ze naar het buitenland is vertrokken.

Ze is mogelijk in gezelschap van een jongen die ze in Het Poortje heeft ontmoet. Het duo is zaterdag op het station van Groningen voor het laatst gezien. Haar bezorgde vader en moeder laten vandaag in De Telegraaf weten, te hopen dat hun dochter zich niet zal verstoppen als ze leest hoe zeer de familie haar mist en hoopt dat ze weer terugkeert.

Naomi heeft geblondeerd haar, blauwgroene ogen en is 1,70 meter lang. Ze draagt piercings in haar oren, tong, navel, neus en net boven haar lippen. Die laatste heeft ze net laten zetten, en staan niet op de foto. Meer foto's op haar Sugababes-profiel.