Cybergeliefden blijken in het echt getrouwd

Scootmobiel had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuws Een cyberaffaire van een Jordaans stel liep helemaal verkeerd af toen ze ontdekten dat ze in het echt al met elkaar getrouwd waren. Het stel leefde al een aantal maanden gescheiden. Door puur toeval kwamen ze elkaar tegen in een chatroom op internet. Er ontstond meteen een romance, die uiteindelijk leidde tot een afspraak.

Zowel Bakr Melhem als zijn vrouw Sanaa gebruikten niet hun echte namen in de chatroom, waardoor ze elkaar niet herkenden. Bakr, die de alias Adnan gebruikte, werd direct verliefd op Sanaa, die zichzelf Jamila ('mooi') noemde. Jamila beschreef zichzelf als een ongetrouwde moslima die van lezen hield.

Na drie maanden was het stel zo verliefd op elkaar dat ze besloten te gaan trouwen. Ze spraken af elkaar voor het eerst in het echt te ontmoeten bij een busstation in het plaatsje Zarqa.

Volgens het persbureau Petra werd Bakr lijkwit toen hij zijn vrouw herkende. Hij schreeuwde direct drie keer "ik scheid van je", wat daar de officiŽle manier is om een huwelijk te beŽindigen. Sanaa viel daarop flauw, maar niet voordat ze haar man nog net kon uitmaken voor leugenaar.