FP-moderators en Gadgets in FOK!radio

FOK!RadioWe zijn nog maar amper van het Eendenforum bekomen, of er is alweer een nieuw subforum aan het FOK!forum toegevoegd. Luister nu om te horen hoe we met een van de moderators van dit nieuwe Gadgetsforum spreken. Is het gewoon een forumvariant van 'Wannahaves', of wordt er ook meer besproken? Ook komt MaartenGrendel langs. Hij is moderator op de FP. Aan hem vragen we hoe anders de users op de FP zijn ten opzichte van het forum.

We deden de afgelopen weken een oproep om namen en nummers van mensen van wie jij vond dat ze wel in de uitzending gebeld mogen worden te mailen naar radio@fok.nl. We kregen aardig wat reacties binnen en vanavond gaan we wederom iemand bellen in ons item de 'FoonFOK!.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Daarnaast gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door. Verder zal Breuls weer vertellen hoeveel GB's aan dataverkeer we weer hebben gebruikt met FOK! en of er nog nieuwe bezoekeraantal-records zijn gebroken in de verkeersinformatie.

Wil jij ook iemand laten bellen door ons, live in de uitzending? Mail dan het (vaste) telefoonnummer of skype-username naar radio@fok.nl. Zet er natuurlijk ook bij wat voor iemand het is, waarom diegene gebeld moet worden en de leuke anekdotes op FOK! van deze user. Ook mensen die nieuw zijn op FOK! en iets willen weten kunnen mailen. Via newbie@actionradio.nl. kun je vragen stellen die Martijn als ras-newbie voor je gaat proberen te beantwoorden.

Afgelopen weken kon je al veel nieuwe items horen. Een daarvan was 'IRC Zingt Mee'. Kom dus ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio!

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!