'Nieuwe' Tokkies na algehele metamorfose

De Amsterdamse aso-familie 'de Tokkies' heeft van het roddelblad Story een gehele metamorfose gekregen. Het blad zegt de familie een hart onder de riem te hebben willen steken, nu de zoektocht naar een nieuw huis maar niets oplevert.

"Wellicht dat een nieuw uiterlijk de mening over het gezin positief zal beïnvloeden", stelt het weekblad in de editie van deze week. Een metamorfose-team onder leiding van kapper Ad Peters nam vader Gerrie (52), moeder Hannah (43), zoon Wesley (21) en zijn vriendin Jennifer (17), zoon Wimpie (16) én dochter Nathalie (22) met haar dochtertje Dounia (5 maanden) onder handen. "Dit is schitterend. Dat ze zoveel aan je uiterlijk kunnen doen. Ik vind het geweldig en voel me ook zo", reageerde een enthousiaste moeder Hannah Tokkie.

Hertrouwen
Vader Gerrie Ruijmgaart was nog wel het meest onder de indruk van de verandering van zijn ex-vrouw. "Dit is echt ongelóóflijk mooi. Ik ga weer met Hannah trouwen", meldde hij onder groot enthousiasme van de rest van zijn familie. Onlangs liet positiviteitsgoeroe Emile Ratelband, die voor het gezin een nieuwe woning zoekt, al weten dat onder zijn bezielende invloed Ma Tokkie al twintig kilo zou zijn afgevallen.

Tokkies ondergaan metamorfose
De Tokkies met positiviteitsgoeroe Ratelband
Inzet: Vader Gerrie na zijn metamorfose