Lerares heeft seks met 14-jarige leerling

Een anonieme fokker had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Buitenlands nieuwsEen 23-jarige lerares van een middelbare school in Tampa (Florida), Debra Beasley Lafave, is aangeklaagd wegens het seks hebben met een veertienjarige leerling. Dit gebeurde in een klaslokaal, in haar appartement en één keer in een auto, terwijl de 15-jarige neef van de leerling de auto bestuurde.

De leerling heeft de politie verteld dat hij Lafave leerde kennen tijdens een klassenuitje vorige maand. Hun seksuele relatie begon op 3 juni. Volgens de jongen had de lerares hem verteld dat ze huwelijksproblemen had en dat ze zich tot hem aangetrokken voelde omdat seks met hem niet toegestaan was. Ook kon hij het appartement van de lerares beschrijven, haar tattoo's en haar moedervlek.

De lerares werd vorige week maandag in het huis van de leerling gearresteerd. De dag daarop bepaalde de rechter dat ze op borgtocht mocht worden vrijgelaten. Maandag moest ze zich weer bij de rechter melden, waar ze officieel in staat van beschuldiging werd gesteld. Vervolgens is ze weer op borgtocht vrijgelaten. Haar advocaat, John Fitzgibbons, zegt dat ze nog niet op de beschuldigingen wil reageren.

Subheader
Lafave wordt op borgtocht vrijgelaten