Uitslagen Champions League (06/04/04)

Vanavond werden twee kwartfinaleduels in de Champions League afgewerkt. De Engelse strijd werd in het voordeel van 'de Blauwen' beslist. Real Madrid werd verrassend uitgeschakeld door Monaco.

In Londen keek ieder uit naar de het treffen van Arsenal en Chelsea. Arsenal, dat juist afgelopen weekend de kans op de Engelse beker zag verglijden, kon zich door de winst op Chelsea alsnog een dubbelprijs voor aan het eind van het seizoen bewerkstelligen, zover kwam het niet. Chelsea was in het nerveuze duel uiteindelijk de ploeg die met 1-2 aan het langste eind trok. Bij rust leidde Arsenal nog met 1-0 door een treffer van Reyes. In de tweede helft maakte Lampard al snel gelijk, waarna Bridge vlak voor tijd matchwinnaar werd.

De grootste stunt was echter de uitschakeling van Real Madrid door AS Monaco. De ploeg uit Monaco was voor aanvang van het toernooi nog als lichtgewicht betiteld in de poule met onder meer PSV. Monaco vernederde daarin onder meer Deportivo la Coruna met monstercijfers. Zover kwam het tegen Real Madrid niet. Na een 4-2 nederlaag in Madrid werd het vanavond 3-1.
In de eerste helft leek er niks aan de hand voor de Madrilenen, Raul had 0-1 gemaakt. Op slag van rust maakte echter Giuly gelijk. Goals van Morientes en wederom Giuly deden vervolgens het licht uit bij de kampioenenploeg.

De eerste halve finale zal derhalve gaan tussen Chelsea en AS Monaco. Morgen worden de overige halve finalisten bekend.

Zie voor meer voetbalnieuws de FOK!Voetbalmanager