Vanavond om 20:00 uur in FOK!Radio

Alles is weer snel, dus ook FOK!Radio zal vanavond om 20:00 uur weer in hoog tempo worden uitgezonden. Nolius en SunChaser hebben een volle uitzending voor je in phetto.

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort non-stop muziek met verzoekjes van luisteraars die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Afgelopen week zijn er steeds meer bugs uit de FrontPage en het Forum gehaald. Veel mensen meldden hun bugs bij admin Breuls. Vanavond komt hij live in de studio en maakt met ons de balans op. Wil je nog iets van hem weten? Dan kun je in dit topic je vragen aan hem kwijt. Daarnaast hebben we Brabantse Vleermuis aan de lijn. Met hem nemen we de gastenlijst door van de speciale uitzending van FOK!Radio vanuit Eindhoven die op 6 maart zal plaats vinden.

Uiteraard gaat Yvonne ook weer met ons roddelen en neem Knut zijn week met ons door. Ook hoor je de column 'SunChaser gaat offtopic'.

Live verzoekjes aanvragen
Natuurlijk draaien we weer veel muziek. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht. Maar dit keer doen we dat niet via een topic op het forum. Je kunt namelijk live tijdens de uitzending een verzoekje doorgeven. Je gaat hiervoor naar ActionRadio.nl. Daar klik je achtereenvolgens op 'muziek' en 'verzoekjes' en geef je aan welke plaat je wilt horen. Wil je nog een speciale vermelding erbij? Dan mail je, nadat je het verzoekje op de site hebt gedaan, naar radio@fok.nl. Let op! Je moet je wel even registreren op ActionRadio.nl, als je dat nog niet gedaan had. De verzoekjes die vanaf 20:00 uur gedaan worden, draaien wij in de uitzending. De verzoekjes die voor die tijd gedaan worden komen zullen in het non-stop systeem van ActionRadio terecht komen. De aangevraagde plaatjes waarbij een leuke motivatie gegeven zit, hebben uiteraard voorrang.

FOK!Radio fotoboek!
FOK!Radio heeft nu ook een fotoboek. Hier kun je iedere week nieuwe foto's vinden van de gasten bij ons in de studio. Heb je dus al altijd willen weten hoe een Harrie, Cynix, Portier, Jerruh ChrisJX, (en vele anderen) eruit ziet? Ga dan snel naar ons fotoboek!

Hoe kan ik luisteren?
FOK! Radio is te horen op ActionRadio. Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Het beste kun je luisteren via Winamp. Dit kun je gratis downloaden. Heb je al Winamp? Download dan ook de plug-in 'mp3 pro'. Met deze plugin hoor je de uitzendingen in top kwaliteit!

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Lukt het luisteren met Winamp niet meteen? Klik dan op een van deze servers:
Stream 1 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Stream 2 (24 kbps, lage kwaliteit)
Stream 3 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Met dank aan netMastering.nl
Kom je niet op een van deze servers? Dan zitten deze helaas vol. Toch kun je de uitzending nog horen want deze komt achteraf op de Frontpage te staan.

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via een speciaal topic op het forum. Je kunt ook radio@fok.nl toevoegen aan je MSN of naar hetzelfde adres een mail sturen. Oude uitzendingen terug luisteren kan via deze pagina! Daarnaast hebben we ook een irc kanaal: #fokradio!

Veel luisterplezier!