Familie Timberlake schaamt zich diep

Irakees had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De familie van Justin Timberlake schaamt zich ontzettend voor het borst-incident van Janet Jackson tijdens de pauze van de Super Bowl. Timberlake zelf zegt de zaak te betreuren, maar van tevoren niet op de hoogte geweest te zijn. Volgens hem zou alleen Janets bh te zien zijn, niet haar borst.

"Ik snap best dat veel mensen gechoqueerd waren door de situatie, inclusief mijn eigen familie. En dat is waarschijnlijk het meest frustrerende aan het geheel voor mij en het is echt, echt, echt zeer betreurenswaardig." Dit liet Timberlake woensdag in een interview met televisiestation CBS weten.

Timberlake vertelt dat hij gebeld werd door de choreograaf en Jackson zelf. Ze vertelden hem dat ze een 'kostuum ontrafeling' wilden doen. Timberlake ging er vanuit dat het om een sexy bh ging. Hij had nooit verwacht dat Janets borst te zien zou zijn. Timberlake: "We hadden geen tijd meer om het te repeteren, maar toen ik het deed, schrok ik enorm. Het enige dat ik kon zeggen was: 'Oh my God, Oh my God." Vervolgens verliet hij zo snel mogelijk het podium.

Gisteren werd bekend dat Janet Jackson geen toegang meer heeft tot de Grammy Awards aanstaande zondag. De organisatie hoopt zo een soorgelijke stunt van Jackson te voorkomen. Vanuit Jackson-kringen zelf wordt echter verklaard dat Janet zichzelf heeft teruggetrokken. Maandag en dinsdag bood ze op televisie nog openlijk haar excuus aan. Timberlake zal wel aanwezig zijn tijdens de Grammy Awards.