Kink FM mogelijk zonder Mojo

Mojo Concerts overweegt om te stoppen met hun deelname aan het alternatieve commerciële radiostation Kink FM. Momenteel is Mojo voor 25 procent eigenaar van het radiostation. Mojo directeur Ramakers is kwaad op mede eigenaar Veronica, omdat is besloten om met Kink FM niet mee te doen aan de frequentieverdeling. Kink FM was met ID&T Radio in de race voor het alternatieve kavel.

Ramakers: "We hebben nu een conflict met Veronica. Vijf jaar hebben we meebetaald aan het verlies, wachtend op het moment dat we zouden kunnen bieden op een frequentie. Maar toen het zover was, werd er niet geboden. Tegen die strategie hebben we bezwaar aangetekend."

Veronica erkent het conflict met Mojo. Volgens Veronica zijn er nu drie opties voor Kink FM: stoppen, zelfstandig doorgaan of toch samen met Mojo doorgaan. Mojo Concerts zelf houd de mogelijkheid nog open dat men het belang in Kink FM juist vergroot.

Over acht weken zal Veronica waarschijnlijk meer duidelijkheid kunnen verschaffen. Kink FM draait sinds de start in 1995 al met verlies. Veronica heeft meerdere malen gedreigd de stekker uit het station te trekken.