Engels - HAVO (Life-is-party)

Eindexamens 2003Ook dit jaar kunnen FOK!kers hun verslagen over de net gemaakte examens submitten (zie voor meer info hier). Ook Life-is-party stuurde een examenverslag in.
Het is een beetje van me afschrijven vandaag. Economie 1 en Wiskunde (mijn eerdere verslagen) gingen allebei wel lekker.. Engels dacht ik ook, maar... mijn ervaring van voorafaan:

13.30 Engels start. 2 boekjes gekregen. 1 vragenboekje en 1 tekstboekje. 10 teksten met 42 vragen. Voor de mensen die van statistiek houden. 1 gatentekst, veel multiple gok en een paar open vragen er tussendoor.

Ik ging lekker door de teksten heen. Er waren wat moeilijkere vragen, maar het leek wel of het alleamal goed ging. Engels is niet mijn sterkste vak (mijn slechtste), ben d'r ook op blijven zitten in 4VWO, vandaar naar de Havo gegaan. Maar dit examen leek goed te gaan.
Om 15.30 liep ik dan ook vrij opgewekt de gymzaal uit en ging ik met wat klasgenootjes de teksten bespreken. En waarempel: ik had de hoofdlijnen van alle teksten toch vrij goed begrepen. Dus mooi om 16.00 mijn uitwerkingen opgehaald en om 16.31 maar gaan nakijken.

16.36 -> zware teleurstelling: 19 punten van de 48. Invoeren in de score wijzer gaf als cijfer: 3,8 tot 4,3. Iets waar je niet veel vrolijker van wordt als je een 4,6 moet halen voor een voldoende.

Gelukkig de rest allemaal 7-ens en 8-en dus ik mag het hebben. Als ik 13 juni de puf nog heb om nog een examen te maken, dan ga ik hem overdoen, anders slaag ik mooi met een 5 voor engels.

Maandag nog Natuurkunde & Scheikunde, voor een exact persoon een eitje.. tot maandag!