Trouwen op Lowlands!

Stelletjes die in het laatste weekeinde van augustus het popfestival Lowlands bezoeken, kunnen elkaar het ja-woord geven op het festivalterrein in Biddinghuizen. Dat meldt de website van LowLands.
Een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Dronten, waaronder Biddinghuizen valt, gaat een nog onbekend aantal huwelijksplechtigheden voltrekken. De gemeenteraad van Dronten moet nog wel akkoord gaan met het plan.

De festivalorganisatie geeft meerderjarige bezoekers met trouwplannen het dringende advies uiterlijk zes weken voor Lowlands in ondertrouw te gaan bij de gemeente Dronten. Via het e-mailadres info@lowlands.nl kunnen aankomende huwelijkspartners zich aanmelden bij de organisatoren van het popevenement.

De negende editie van Lowlands heeft van vrijdag 24 tot en met zondag 27 augustus plaats op het evenemententerrein Six Flags Holland. Het terrein biedt plaats aan 57.500 bezoekers. Bands als The Prodigy, Placebo, Kosheen, Pulp, de Heideroosjes en Anouk geven optredens. Daarnaast staan er vele film-, theater- en cabaretvoorstellingen op het programma.