tv-bruidegom op de vlucht voor paparazzo

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

TV-miljonair Stefan Kerkhofs uit Zonhoven is zaterdag zijn rijbewijs kwijt geraakt toen hij over de E-314 autosnelweg in Heusden-Zolder raasde met een snelheid van 171 kilometer per uur.
Het parket van Hasselt trok zijn rijbewijs voor veertien dagen in. Kerkhofs zegt dat hij meende achtervolgt te worden door een Nederlandse paparazzo van de sensatiepers.
Stefan Kerkhofs: "Ik kwam van Zaventem toen ik voor de zoveelste keer deze week achtervolgd werd. Omdat ik het zo beu was, gaf ik gas bij. Ik hoopte ze af te schudden in de buurt van Genk. Toen bleek dat het de rijkswacht was. Die mannen hadden begrip voor mijn situatie, maar uiteraard tellen de verkeersregels voor iedereen."
"Ik heb het gevoel dat ik stilaan zot aan het worden ben. De hele week staat de Nederlandse sensatiepers bij mij voor de deur in Zonhoven. Het stopt maar niet. Ze willen allemaal het vervolg kennen. Ik word iedere dag gebeld met de vraag of we nog getrouwd zijn. Iedere zaterdag belt er een radiostation op mijn gsm met dezelfde vraag en dan zit ik zonder het te beseffen meteen in de uitzending. Ik hoop echt dat ze binnenkort weer een ander slachtoffer vinden."

Misschien had Kerkhofs eerst moeten nadenken voordat hij aan zo een mediageil circus ging meedoen