Van 't Hek last oudejaarsconference af

Youp van 't Hek heeft bekend gemaakt dat hij de oudejaarsconference in de Stadsschouwburg in Amsterdam aflast en de twee avondvoorstellingen van 30 december.

(hier ff een stuk van Het Parool)

Van 't Hek vermoedt dat 'allerlei jongetjes met gsm'etjes', waarschijnlijk in opdracht van onder meer het bureau M & M Euro Events in Hendrik Ido Ambacht de Stadsschouwburg hebben bestookt met aanvragen, waardoor grote partijen toegangskaarten in één hand zijn gekomen. M & M bood de kaarten vervolgens de Ambassador Club van Golden Tulip aan, en mogelijk nog andere bedrijven. De hotelketen, ontdekte Van 't Hek zelf, adverteerde vervolgens met speciale, zeer prijzige arrangementen, waarvan "een avondje Youp" deel uitmaakt. Van 't Hek heeft de voorstellingen afgezegd, omdat deze "werelddeal" zonder zijn medeweten en toestemming is gemaakt, en omdat hij geen groepen in de zaal wil hebben. Die kunnen "de wisselwerking met het publiek belemmeren en dus de kwaliteit van de voorstelling aantasten". "Ik wil bovendien geen mensen in de zaal die zo stom zijn geweest een veelvoud te betalen voor kaarten die speciaal voor deze oudejaarsconference maar dertig gulden kostten."

Het arrangement van Golden Tulip op 30 december moest 399 kosten, en op oudejaarsavond zouden belangstellenden 595 gulden moeten neertellen en dat was nog exclusief btw!!

Voor het hele verhaal (wat ik niet ge-quote heb ) moet je ff hier zijn.

Owh.. Voor de mensen die dit trouwens voor het eerst lezen en zoiets hebben van 'Fok!, nu mis ik mijn favoriete oudejaarsconference' (ik iig wel, heerlijk cabaret op de ouderjaarsavond ), op tv zal s'avonds misschien wel een voorstelling komen van Youp, maar ook waar vandaan is nog niet zeker!!
Submitter:  Bron: <a href="http://www.parool.nl" target="new" class="bron">www.parool.nl</a>