Ja, daar ben ik weer met m'n weekendreport

Hey mensen,

Weer een raar weekend achter de rug. We waren naar "Dance Arena Highstreet" geweest in Hoogstraten (net voorbij Hazeldonk) in Belgie.

Tegenwoordig is die Belgische muziek in, nou wordt wakker..
Wat een kinderachtige muziek is dat. Megafout, geen diepgang en simpel. Iedereen kent die Milk inc. nu wel maar ik word dat helemaal beu. (wat ben ik een zeikerd).

Hier in het zuiden des lands vind je maar weinig plekken waar je na een avond uitgaan nog helemaal in trance bent van de muziek die je die avond hebt gehoord.

Ik kan niet snappen dat mensen dat nummer van bijvoorbeeld de D-Devils goed vinden. "Pick up your weapons and fight" Waar slaat dat op? Of kinderliedjes met een harde bass draaien? Zijn mensen tegenwoordig zo dom geworden?

Neej, aan mij is die simpelheid niet besteed. Van mij mag het dan een klein beetje softer, maar dan heb ik wel het gevoel dat ik nieuwe muziek hoor. Geen muziek die ik overdag op Veronica en Radio538 ook kan horen. Daarvoor ga ik niet naar een discotheek, op TMF waren ze tenminste een beetje vaag bezig. Dat is uitgaan. Thuis komen en nog steeds met dat ene nummer in je hoofd blijven zitten en dan op maandag naar de platenzaak om hem te zoeken en dan hebben ze hem niet want het is nog niet uitgebracht.

Commercieel is voor de mietjes die niets beters kunnen vinden.

Maar ja, wie ben ik om dat te beslissen?

Hap klare brokken muziek wilt iedereen. Ga op zoek en gij zult vinden naar de sound die u aanstaat. En als dat simpel is, zult u blij zijn. Maar wel een simpele ziel.

Ik zeg, dat je met smaak wel kan twisten en om kan keren naar en andere directie.
Vroeger vond iedereen Hardcore vet relaxed en nu noemen ze het rotzooi.
Ik ben ook van de Hardcore overgestapt naar wat anders, maar simpel en alleen omdat ik geen zin had om naar goedkope rommel te luisteren die toen op de markt werd gebracht.


Nog effe iets heel anders,
Iedereen noemt alles tegenwoordig "Trance". Dat is zo enorm fout. Paul Oakenfield, DJ Tiesto, Ferry Corsten (my hero) en Paul van Dijk dat is trance. Milk inc. en DJ Jean zijn geen trance, ik weet wat het is maar het valt niet onder het genre "Trance".

Dat wilde ik effe zeggen. De meeste mensen kennen deze mensen nog niet eens en wel alles trance noemen.
SHAME ON YOU!!!


Waar leidde dit gezwam toe?
Nergens, maar dit is een leuke wijze om je hart te luchten.

Ik hoop ook wat feedback te krijgen op mijn bullshit.


Mensen de beste wensen en tot volgende week, voor een nieuw klaagcolumn (ik ga naar de Peppermil in Limburg).

Mzzl

Nils