Cafe's het is niet mijn scene

Ja, daar zijn we dan.

GVD, wat is dat Breda een aparte stad zeg.
Ja, ik woon er paar km vandaan en dan moet je er wel eens uit als je nergens anders naartoe gaat.

Waar heb ik z'on hekel aan?
Nou aan dat zogenaamde "wat hebben we een lol". Kijk ik drink niet en dan is een cafe altijd wat minder, maar als ze nog aardige muziek draaien dan kan ik nog wat lol beleven.
En dat was in sommige cafe's ook zo, maar dan is het zo druk dat je kont nog niet eens kan keren. (ik steek effe een peukje op) En dan dans je een beetje zoals in een discotheek lekker uitbundig en dan zitten ze je allemaal raar aan te kijken. Maar het is wel een goeie manier om dames te versieren.

En dan heb je nog vrienden die meer dan een jaar een vriendin hebben en die dan AL om half 2 naar huis gaan. Want er moet nog geneukt worden. En dan gaan we niet meer naar de "Spock". En dat vind ik altijd het leukste van een avondje Breda.

Ik zal effe uitleggen wat de "Spock" is. Het is een enorm klein zaaltje waar de mensen van de winkel van DJ Tiesto draaien. Maar dan draaien ze wel zware Techno en dat gaat Nilske helemaal uit ze dakje. Maar dat was dit ker niet het geval.

Weet je het was gewoon weer een ouderwets avondje Breda, dat was het en niets anders.


Wat is nou de conclusie van dit gezwam?

Neem nog geen vriendin, want je uitgaansleven gaat ervan naar de klote en de 2e conclusie is: Breda is leuk als je drinkt en geen echte Houseliefhebber bent, want als dat bent moet je of over de grens of naar de Randstad.


Gegroet

Nils (D'Horsé)
:-)