Het ontstaan van FOK!

Nadat de naam ook al vaststond was de lay-out aan de beurt. Ik kan je verklappen dat er zeker 30(!) verschillende lay-outs zijn geweest vóór de 'final' waar je nu tegenaan zit te kijken. Voornamelijk Dennis (Lonert) en Danny waren flink aan het Photo- en Paintshoppen geslagen. Bezoekers van GoT mochten zo nu en dan eens hun oordeel vellen over de gemaakte lay-outs. Soms werd er heel voorzichtig een link naar een locatie neergezet waar er (weer) een nieuwe lay-out te vinden was. En soms werd er een schermafdruk gewoon midden in een thread neergegooid en moest er ook maar gezegd worden wat men ervan vond.
En was er dan weer 1 gekozen door het publiek, dan kwamen ze weer doodleuk met iets nieuws/mooiers aanzetten.
Ook Tom (de Photoshopjunk) ging op een gegeven moment designen. Er werden toen zo’n 10 lay-outs onder elkaar geplakt, en de GoT bezoeker kreeg ongeveer een week tijd om te stemmen welke lay-out het mooiste was. Uitslagen kan ik je niet meer geven, ik kan je wel vertellen dat de lay-out die won het ook niet geworden is. Zelfs nog 2 weken voor de opening van FOK! is de vormgeving weer bijna van voren af aan begonnen. En vraag me niet waarom, niet alles was even mooi, maar er zaten vaak echt mooie dingen tussen.

Hieronder staan 4 oude lay-outs, zodat je een beetje een indruk kan krijgen hoe het allemaal verlopen is. Klik op de plaatjes om ze iets groter te bekijken.

Klik voor vergroting, 27kBKlik voor vergroting, 28kB
Klik voor vergroting, 17kBKlik voor vergroting, 33kB