FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 25 oktober 2002

Ex-imam Haselhoef wil de politiek in

OneSoul, PPL, zolena en TheHolyOne hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Ex-imam Abdullah Haselhoef wil de politiek in. Daartoe heeft hij een eigen partij laten inschrijven bij de Kiesraad: Gemeenschaps Partij.

De Gemeenschaps Partij moet de stem van de allochtonen laten horen, zonder een partij voor alleen allochtonen te zijn. Het is nog niet zeker dat Haselhoef daadwerkelijk meedoet aan de verkiezingen op 22 januari met deze partij. Hij is ook in gesprek met andere politieke partijen over een verkiesbare plaats op een lijst.

10 nieuwe partijen

Naast de partij van Haselhoef heeft ex-LPF-minister Heinsbroek de partij Lijst Nieuwe Politiek (LNP) ingeschreven. Ook Kamerlid Winny De Jong begint een eigen partij: De Conservatieven.nl

Een andere nieuweling is Nieuw Nederland, opgericht door Jan Nagel. Andere namen: de Nieuwe Communistische Partij, Nederland-United, Vrouw-Man Interactie Partij, Links Alternatief, de Nieuwe Nationale Partij en Nieuwe Toekomst Partij.

De registratie van de partijen betekent overigens niet dat alle partijen mee zullen doen aan de verkiezingen. Dat blijkt pas op 10 december, als de kieslijsten moeten zijn ingediend.

Man steelt hond

Wildehaar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Assendorp, Zwolle, is een tweeŽnhalf jaar oude hoogbenige Jack Russel (hond) met de naam Teun van Jenny Stronks op klaarlichte dag door een toevallige passant meegenomen.

Dit kon gebeuren doordat zij visite had, en het beestje wel vaker de neiging heeft gewoon naar buiten te lopen uit haar huis aan de Oosterstraat en achter passanten aan te lopen.

Stronks heeft gistermiddag aangifte gedaan van de ontvoering.

Ooggetuigen in een coffeeshop zeiden dat ze de man hadden gezien. De man zou een dierenwinkel in de Van Karnebeekstraat naar binnengegaan zijn, een riem gekocht hebben en haar hond gewoon meegenomen hebben.

Stronks heeft vijfhonderd pamfletten laten drukken met een afdruk van haar hond - wit met grijze stippen- en die verspreid over de wijk. Degene met de 'gouden tip' kan vijftig euro tegemoet zien.

Wisselen iets later

Gelukkig hebben we Hans_van_Summeren nog die aangaf dat er nog gewisseld moet worden.

Dit is helaas niet vandaag gebeurt zoals gepland en zal ook zeker niet morgen gebeuren. Zoals het momenteel in de planning staat zal het zo rond half november zijn tegelijkertijd met een aantal updates die toch nog moesten plaatsen op de competitiemanager.

Excuses dat alles zo gelopen is, maar het is door alle drukte (en mooie zaken die gaan komen ) even verkeerd gelopen.

Rolstoelpiet bij intocht Sinterklaas

LaMMerZ had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Dit jaar zal Sinterklaas tijdens zijn intocht in veel plaatsen vergezeld worden door zwarte pieten in een rolstoel. Dit vanwege een initiatief van het Nationaal Comitť in Utrecht in het kader van het Europees Jaar van mensen met een handicap.

Twee weken geleden heeft de overkoepelende instelling alle Nederlandse gemeenten aangeschreven met het verzoek rolstoelpieten deel te laten nemen aan de intocht in die gemeente. Volgens een woordvoerder zijn er al twintig positieve reacties binnen. Zo zullen in onder meer in Almere, Delft, Monnickendam en Stein een of meerdere rolstoelpieten Sinterklaas vergezellen.

'De participatie van gehandicapten bij de intocht draagt bij tot de integratie in de samenleving en is goed voor de beeldvorming', aldus de woordvoerder. Zowel verstandelijk als lichamelijk gehandicapten kunnen zich als rolstoelpiet aanmelden.

Colombiaanse voetballer Gaviria door bliksem getroffen

quaker, MADCOW_INC. en quaker hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De 33-jarige Colombiaanse voetballer Herman Gaviria is gisteren tijdens de training van Deportivo Cali (Colombia) door de bliksem getroffen. In het ziekenhuis overleed hij later aan zijn verwondingen.

Gaviria, die in 1994 in het Colombiaanse nationale voetbalteam speelde toen dat land in de VS meestreed voor de wereldbeker, was met zijn teamgenoten aan het trainen toen het begon te stortregenen. Gaviria raakte gewond toen hij door de bliksem werd getroffen.

Nawijn: Strenge eisen naturalisatie

daburnd88 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Demissionair LPF-minister Nawijn van Vreemdelingenbeleid wil dat vreemdelingen pas na 10 jaar in aanmerking moeten kunnen komen voor het Nederlanderschap. Nu is die termijn nog 5 jaar.

Bovendien moet als voorwaarde voor naturalisatie gelden dat de aanvrager volledig is geÔntegreerd. Nawijn pleit in voor een regeling in drieŽn: eerst een periode van binnenkomst en inburgering, na vijf jaar een vergunning voor onbepaalde duur en nog eens vijf jaar later naturalisatie, als de vreemdeling daar prijs op stelt tenminste. Die moet dan wel kiezen, want aan de dubbele nationaliteit komt een einde; tenminste als het aan Nawijn ligt.

Peking gaat concurreren met Sjanghai

In Peking is men nu ook begonnen met het bouwen van een Formule 1 circuit. Hiermee wil Peking de concurrentie aan gaan met het circuit wat op dit moment gebouwd wordt in Sjanghai. Beide circuits moeten in 2004 gereed zijn.

De bedoeling is dat het circuit in de hoofdstad van China 6 kilometer lang wordt, een halve kilometer langer dan het circuit in Sjanghai.

Begin deze maand werd bekend gemaakt dat de Chinese GP een feit was, dit betekent dus dat deze 2 circuits elkaars directe concurrent worden. Dit aangezien 2 Chinese GP's zeer onwaarschijnlijk is.

Rel over seksuele opnamen Mental Theo

Er is enorme ophef ontstaan over seksueel getinte tv-opnamen in Middenmeer, gemaakt door TMF voor een programma van Mental Theo. ''Riooljournalistiek'', zo noemt burgemeester F. Spekreijse van Wieringermeer het tv-programma zelfs. ''De ranzige taferelen die in De Oude Beurs in Middenmeer op video werden opgenomen, kunnen niet door de beugel'', meent de burgervader. Het hele gebeuren kwam aan het rollen na dit artikel in het Noord-Hollands dagblad, dat de gang van zaken op de avond beschreef.

Fractievoorzitter G. Doornbos van de Christenunie kaartte de kwestie gisteren zelfs tijdens een raadsvergadering aan. Zijn visie: Kinderen van 13 en 14 jaar waren afgelopen zaterdag aanwezig in De Oude Beurs. Er werden opnames gemaakt voor het populaire TMF-muziekprogramma Mental Theo on the Road. De jeugd werd door showmaster Mental Theo opgehitst om zich letterlijk en figuurlijk bloot te geven. Er werd getongzoend, kledingstukken uitgetrokken en vervolgens betastten de jongeren elkaar voor de snorrende tv-camera's.

R. Venema, rector van scholengemeenschap Wiringherlant in Wieringerwerf, heeft laten weten dat hij de gebeurtenissen gaat aankaarten bij zowel de leerlingen als leerkrachten. Hij vindt de show ronduit verwerpelijk.

Mental Theo ''geschrokken''

Mental Theo is geschrokken van de hevige reacties in Wieringermeer. Bij monde van M. Rouwenhorst, eindredacteur van het programma Mental Theo on the Road, laat hij weten om die reden niet te willen reageren op de commotie: ,,Hij wil het vuurtje niet verder aanwakkeren.'' Eeder liet Mental Theo zich ontvallen 'niet happy' te zijn met de negatieve publiciteit, maar het erg overdreven te vinden.

Alle ophef rond het optreden van de diskjockey is volgens R. Zonneveld, uitbater van De Oude Beurs, niet nodig: ,,Iedereen mag vinden wat hij vindt. We leven immers in een vrij land. Maar ik heb die avond niets bijzonders gezien. De jeugd weet wat zijn concept is, en daar kwamen de bezoekers dan ook voor.''

TMF wordt er zelf niet warm of koud van. ''We zijn wel erger gewend''. Aanvankelijk stond de uitzending voor zaterdag 2 november gepland, maar door alle ophef heeft de muziekzender het verschoven naar a.s woensdagavond (30 oktober) om 22.00 uur. Burgemeester F. Spekreijse zit dan voor de buis, want hij wil na afloop een gesprek voeren met uitbater Roel Zonneveld van De Oude Beurs.

Prehistorisch monster gevonden bij Yorkshire

Aan de oostkust van Yorkshire, UK zijn de overblijfselen van een prehistorisch monster gevonden. De plesiosaurus werd gevonden door de amateur palaeontologist Nigel Armstrong toen hij beenderen uit een klif zag steken, juist ten zuiden van Filey.

Een plesiosaurus is een zeewezen met 4 flippers, een korte staart en een lange nek. Er wordt gedacht dat het monster van Loch Ness een overlevende plesiosaurus is. Het gevonden skelet is vier meter lang, en is nu in handen van het Scarborough Museum.

Het is een belangrijke ontdekking. "We weten dat er plesiosaurussen geleefd hebben tegen het einde van de Jura-tijd, maar tot ongeveer 95 miljoen jaar geleden waren dit er niet veel. Er zit een gat in wat wij van de tijd van toen tot 30 miljoen jaar geleden weten. Dit wezen komt juist uit dit tijdsgedeelte." zegt Mark Evans van Leicester City Museums.

De plesiosaurus wordt eind volgend jaar in het Scarborough museum tentoongesteld.

Islamscholen moeilijk te controleren

De onderwijsinspectie weet maar weinig van het godsdienstonderwijs op islamitische scholen. Volgens de inspectie is het zeer moeilijk om daar achter te komen; boeken of lesmethoden zijn er vrijwel niet en veel lessen worden in het Arabisch gegeven. De godsdienstleraren onderwijzen min of meer naar believen. De inspectie vond het daarom weinig zinvol godsdienstlessen te bezoeken.

Van de 37 onderzochte scholen weet de inspectie van 14 scholen helemaal niet waar de lessen over gaan. Drie scholen doen bovendien veel te weinig aan de integratie van hun leerlingen in de Nederlandse samenleving. Vooral de As Siddieq-school in De Baarsjes in Amsterdam, maakt het bont. Op die school worden jongens en meisjes in zowel het lokaal als op het schoolplein van elkaar gescheiden.

De schoolleiding van As Siddieq-school moet volgens de Inspectie van het Onderwijs zoeken naar een beter evenwicht tussen de overdracht van de identiteitsgebonden waarden en normen, en de overdracht van waarden en normen die het voor de leerlingen gemakkelijker maken te participeren.

Duidelijk is dat de inspectie zich zorgen maakt: De inspectie vraagt de school 'een beleid ter vermijding van verspreiding van antiwesterse en antisemitische denkbeelden'. De directeur van de As Siddieq-school heeft nooit verhuld dat zijn school geld uit Saoedi-ArabiŽ krijgt. Eerder schreef hij op een pamflet dat 'joden, de dwalenden en christenen het brandhout voor de hel' zijn.

Geen radicale denkbeelden

De onderwijsinspectie heeft in een onderzoek, uitgevoerd nadat de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, geen islamitische scholen kunnen betrappen op radicale denkbeelden. Wat overigens niet wil zeggen dat de inspectie content is met de huidige gang van zaken.

Britse condoomfabrikant zoekt testers

Vandaag is een condoomfabrikant in Groot-BrittanniŽ een campagne gestart om studenten te werven om hun producten te testen. Studenten die op een lekkere manier wat bij willen verdienen kunnen bij fabrikant Condomi terecht.

De proefpersonen krijgen 150 euro per half jaar testen. In ruil daarvoor moeten de condooms op comfort en plezierigheid worden beoordeeld. De resultaten worden dan weer gebruikt om de condooms te verbeteren. Alleen studenten met een hetero- of homoseksuele relatie kunnen zich aanmelden.

Thaise kabinetsleden moeten websites bouwen

De leden van het Thaise kabinet moeten verplicht op les. Aan het einde van de maand moeten ze weten hoe ze een simpele website kunnen maken. Het idee komt van de Thaise ICT-minister, die het noodzakelijk vindt dat kabinetsleden goed met internet kunnen omgaan.

De kabinetsleden worden aan een intensieve cursus onderworpen. Het plan komt oorspronkelijk van de Thaise premier, die meer overheidsdiensten online wilde krijgen.

Met dank aan Argenta voor deze submit.

Hoofdverdachte mishandeling in Venlo bekent

PPL en RobzQ hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De hoofverdachte van de mishandeling in Venlo, waarbij dinsdag een 22-jarige student is omgekomen, heeft bekend. De 18-jarige K. L., die het slachtoffer meerdere malen sloeg, heeft spijt van zijn daad. Hij had zich niet gerealiseerd dat de mishandeling tot de dood zou kunnen leiden. Dat zei zijn advocaat vandaag.

De voorlopige hechtenis van L. en zijn medeverdachte S. R. is vandaag met tien dagen verlengd. Woensdag wordt bekeken of dit nog eens met dertig dagen zal worden verlengd.

L. heeft inmiddels toegestemd in een psychiatrisch onderzoek. Volgens het actualiteitenprogramma 'Stem van Nederland' van SBS 6 zijn de verdachten al meerdere malen veroordeeld. Ze kregen voor misdrijven als openlijke geweldpleging, joyriding en heling echter alleen taakstraffen en leerprojecten. Nooit werd er een onvoorwaardelijke celstraf opgelegd.

Gegijzelden: "Theater niet bestormen"

Via een mobiele telefoon hebben de gegijzelden in het theater in Moskou de Russische authoriteiten opgeroepen het gebouw niet te bestormen.

Uit de oproep blijkt dat de gegijzelden zich bevinden in de grote zaal van het theater, in een gespannen sfeer. Men heeft geen eten en drinken. De orkestbak wordt gebruikt als toilet. In het midden van de zaal ligt een grote hoeveelheid explosieven. Ook op het toneel en in de gangen zijn explosieven geplaatst. Vijftien rebellen houden omhangen met explosieven de wacht. Zowel de gegijzelden als de gijzelnemers zouden erg nerveus zijn.

Veerboot vergeet passagiers af te zetten

Passagiers op een Noorse veerboot keken vreemd op toen ze erachter kwamen dat men hen vergeten was af te zetten op de kade waar ze moesten zijn.

De mensen zaten in hun auto te wachten totdat ze het schip konden verlaten, maar de deur werd maar niet geopend. Toen iemand ging kijken wat er aan de hand was bleek de boot alweer op volle zee te zijn op weg naar zijn volgende bestemming.

Een kwade passagier kreeg de kapitein zover terug te keren naar de eerste bestemming. Daar konden de passagiers de boot anderhalf uur later dan gepland verlaten. De oorzaak van de fout zou liggen in de wissel tussen twee werkdiensten.

Acht kinderen vrijgelaten uit theater

In Moskou hebben de Tsjetsjeense rebellen acht kinderen laten gaan. Dat gebeurde rond 10.30 Nederlandse tijd. Eerder vanochtend mochten al zeven volwassenen het theater verlaten. Volgens Russische authoriteiten zijn er nog ongeveer twintig kinderen onder de gegijzelden.

De vrijlating van de 75 buitenlandse gijzelaars is vooralsnog uitgesteld. Tijdens de onderhandelingen leek het erop dat de buitenlanders zouden mogen vertrekken, maar de gijzelnemers zijn hierop teruggekomen. Mogelijk willen zij hiermee bereiken dat er ook internationaal aandacht blijft voor de oorlog in TsjetsjeniŽ.

Meisje steekt jongen neer in bus

Donderdagmiddag rond 15.00 uur heeft een ongeveer 18-jarig meisje een 13-jarige jongen neergestoken in bus 34 op de Bannebuikslootlaan in Amsterdam Noord.

De twee zaten vlakbij elkaar in de bus vanaf CS. Om onduidelijke redenen kregen ze ruzie, waarna een handgemeen volgde. Het meisje pakte (vermoedelijk) een schaar en stak op de jongen in. Hij werd geraakt in zijn hoofd en rug. Het slachtoffer kon na behandeling in een ziekenhuis weer naar huis.

De verdachte stapte uit bij de laatste halte op de Bannebuikslootlaan. De dader is nog altijd spoorloos en de politie is nog op zoek naar getuigen.

Vermoedelijke sluipschutter voorgeleid

De man die ervan wordt verdacht de gevreesde sluipschutter te zijn is donderdag voor de rechter gebracht. Dat gebeurde al enkele uren nadat hij op een parkeerplaats in Maryland werd aangehouden. John Allen Muhammad (41) lag daar met de 17-jarige medeverdachte John Lee Malvo (17) in hun auto te slapen.

De rechter heeft bepaald dat hij dinsdag opnieuw moet worden voorgeleid. Ze deed dit op verdenking van overtreding van de vuurwapenwet, die echter geen verband houdt met de moorden. Vandaag komen de officieren van justitie uit de zeven arrondissementen waar de aanslagen zijn gepleegd bijeen om te overleggen over de tenlastelegging en andere juridische procedures.

Eerder was door ballistisch onderzoek al bekend geworden dat het vuurwapen die in de auto van de verdachten werd gevonden is gebruikt door de sluipschutter. De inwoners van Washington zijn voorzichtig opgelucht over de aanhouding. Kinderen gaan weer naar school.

Wanneer de medeverdachte Malvo weer wordt voorgeleid is niet bekend. Zijn zaak wordt achter gesloten deuren behandeld omdat hij minderjarig is. Vooralsnog geldt hij als de belangrijkste getuige in de sluipschutterszaak.

Leraar door familie nablijver mishandeld

Een leraar op een basisschool in Amsterdam-Noord is gistermiddag door familie van een leerling tot bloedens toe mishandeld. De familieleden kwamen langs nadat de scholier moest nablijven. Daarop onstond een vechtpartij waarbij de leraar rake klappen opliep.

De politie heeft vijf mensen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling, waaronder een twaalfjarig meisje. Alle verdachten zitten nog vast.

Met dank aan psv, Riffmaster, Qwox, spambam, Qwox en loctus51 voor de tip!

Dit topic is gesloten omdat een aantal mensen zich weer eens niet konden gedragen.

Politiebescherming voor rolstoelers in Zevenaar

LaMMerZ had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Rolstoelgebruikers in Zevenaar zijn de laatste tijd het doelwit van pesterijen door groepen jongeren. Het is dermate erg dat de politie in die plaats extra gaat controleren om de gehandicapten te beschermen.

De gehandicapten worden in het centrum van Zevenaar klemgereden, uitgescholden en bespuugd door 14- tot 18-jarige jongeren. Daarom gaat de politie vandaag tijdens de markt extra surveilleren. Het plan is om deze controles vaker uit te gaan voeren.

Al-Jazeera: beelden gijzelnemers Moskou

Wildehaar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Arabische nieuwszender al-Jazeera heeft donderdag video-opnamen uitgezonden waarop enkele van de Tsjetsjeense gijzelnemers te zien zijn. Zij zeggen bereid te zijn te sterven en 'ongelovige' gijzelaars te doden.

Op de beelden zijn onder anderen vijf gesluierde vrouwen te zien voor een spandoek met de tekst 'Allah is groot'. Een andere opname toont een Tsjetsjeen die zegt dat hij en zijn collega's naar Moskou zijn gegaan om de oorlog in TsjetsjeniŽ ,,in de naam van God'' te stoppen.

Het televisiestation al-Jazeera, dat geregeld boodschappen uitzendt van al-Qaeda en Osama bin Laden, maakte niet bekend wanneer de opnamen zijn gemaakt en hoe het de banden in handen kreeg.

FIFA-preses Blatter stopt in 2006

Dr.Nono had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Zwitser Sepp Blatter heeft laten weten in 2006 te zullen opstappen als hoofd van de FIFA. Dat zegt hij in een interview met Sport Business. Blatter volgde in 1998 Joao Havelange op als voorzitter van de wereldvoetbalbond. Begin dit jaar werd hij herkozen voor een tweede ambtstermijn.

De 66-jarige is tijdens zijn carriŤre vaak beschuldigd van fraude en slecht financieel management, maar dat kon nooit bewezen worden. Hij heeft altijd volgehouden correct te hebben gehandeld.

De nominaties zijn begonnen!

Het is eindelijk zover: De bewoners moeten nomineren.
Deze week moeten de bewoners kiezen uit de vrouwen om te nomineren. Het vragenvuur dat zij eerder deze week kregen in de zogenaamde "hel" was hier een voorteken van. De resultaten hiervan zijn inmiddels ook bekend.
De heren vinden Judith en Geesje de betrouwbaarste personen in het huis (van de dames dan). De dames op hun beurt zijn dat wat betreft Judith wel met hun eens, zij is de betrouwbaarste. Maar Geesje eindigt, samen met Ursula, juist onderaan.

Daniela moest, in de uitzending, als eerste een naam noemen. Zij nomineert Ursula, omdat ze haar niet goed kent en maar weinig raakvlakken met haar heeft.

Ook de overige bewoners hebben inmiddels een naan moeten noemen. Helaas heeft BB nog niet bekend gemaakt wie op wie gestemd heeft, maar user simba wist op ons BB4 forum van een groot aantal bewoners de stem te achterhalen:

Daniela nomineerde Ursula,
Mustapha nomineerde Judith,
Jeanette nomineerde Daniela,
Arthur nomineerde Daniela,
Geesje nomineerde Daniela,
Dennis nomineerde Geesje,
Ting nomineerde Geesje,
Stefan nomineerde Ursula,
Margriet nomineerde Ursula,
Judith nomineerde Ursula en
Ursula nomineerde Jeanette.

De volledige nominatie is waarschijnlijk vrijdag op tv te zien. Inmiddels is wel duidelijk, dit valt ook te lezen op de BB site, dat Daniela, Geesje en Ursula genomineerd zijn.

Overvaller komt rustig terug om te tanken

Markje_X had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een brutale overval op een tankstation in Pesse was donderdagavond binnen een half uur opgelost. Door alert reageren van een getuige en niet in de laatste plaats door het handelen van de overvaller zelf. Hij keerde met zijn voertuig terug naar het pompstation om te tanken en kon daar op aanwijzing van de getuige worden aangehouden.

De 20-jarige overvaller komt uit Pesse en is door de politie meegenomen. In zijn auto vond de politie het luchtdrukpistool dat de man had gebruikt.

FIFA: maximaal vijf buitenlanders per team

rolfvp had ons via de newssubmit het volgende te melden:

FIFA en UEFA bereiden plannen voor om een limiet te stellen aan het aantal buitenlandse spelers per team. De wereldvoetbalbond stelt voor het aantal buitenlanders per team in nationale competities te beperken tot vijf.

De Europese voetbalbond wil dat een bepaald percentage van een selectie verplicht afkomstig is uit de eigen jeugd. Doel van de plannen is de bescherming van jonge spelers in alle aangesloten landen.

De UEFA verwacht echter wel dat de EU dwars gaat liggen, omdat die beperkingen op grond van nationaliteit verbiedt.

Bestelwagen vol sigaretten gecarjackt

Wildehaar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Drie personen hebben donderdagmiddag in Eigenbrakel (BelgiŽ) een witte bestelwagen gecarjackt. Het voertuig was geladen met sloffen sigaretten. De bestuurder werd even gegijzeld, maar kon ongedeerd ontkomen.

De daders waren gemaskerd en een van hen had een handvuurwapen. Ze gijzelden de bestuurder en gingen er vandoor met de bestelwagen. Het slachtoffer werd later ongedeerd teruggevonden in Liberchies(BelgiŽ). Hij verkeerde wel in shock en werd opgenomen in het ziekenhuis.

Canadese Porno-queen veroordeeld

Wildehaar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Canadese porno-actrice is tot drie maanden gevangenis veroordeeld wegens handel met voorkennis. Bij haar 'insider trading' werden het economisch nuttige en het vleselijk aangename gepaard.

De 33-jarige Kathryn Gannon, beter bekend als Marylin Starr, spekte haar rekening met een slordige 80.000 dollar dankzij tips van haar -veel oudere- minnaar, ceo van de investeringsbank Keefe, Bruyette & Woods.

Die tips over bankfusies kwamen de minnaar voordien al op vijf maanden cel te staan. Na het vonnis hield de blonde actrice, voor de gelegenheid gekleed, zich uitermate sterk. De haar opgelegde boete ťn de gerechtskosten -naar eigen zeggen goed voor een half miljoen vergooide dollars- kleedden haar financieel uit maar er is een film over haar leven in de maak waaraan ze flink mee hoopt te verdienen.

Winona Ryder voor rechter

Wildehaar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Donderdag begon in Los Angeles het proces tegen de Amerikaanse actrice Winona Ryder die beschuldigd wordt van winkeldiefstal, vernieling en illegaal bezit van medicijnen.

De 30-jarige actrice, die genomineerd is voor een Oscar, zei voor de rechter onschuldig te zijn. Functionarissen zeiden dat het wel enige tijd kan duren voordat een jury is samengesteld.

Als de actrice schuldig wordt bevonden, staat haar een gevangenisstraf van maximaal drie jaar te wachten. Een vonnis wordt op zijn vroegst over tien dagen verwacht.

CD Review: Krezip - Days Like This

Oeps, he did it again! TripleM stuurde ons (wederom) een review toe. Heb jij ook iets te melden cq. delen? Mail het ons!

Eindelijk! Wat heb ik, en menig Krezip fan met mij, lang er op moeten wachten. Maar nu is 'ie er eindelijk, de opvolger van Nothing Less. Onderuit op de bank, cd'tje in de speler, volume op 6, en genieten maar van het nieuwe album Days Like This, waarmee Krezip bewijst dat ook kleine bŠndjes groot worden.
Thomas, Jacqueline, Anne, Thijs, Annelies en Joost: Krezip
Laatste reviews en specials
review
Blu-ray: Good Boys
review
The Expanse seizoen 4
review
Tokyo Mirage Sessions #FE Encore
special
Wat de volgende Mario Kart kan leren van Mario Kart Tour
review
The Grudge
review
Charlie's Angels
©FOK.nl e.a.