FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 4 oktober 2001

Big Brother donderdagavondperikelen

Donderdagavond zenuwenavond bij Big Brother.
Naast een zenuwslopende exit kregen de bewoners vanavond ook een Battle te verduren en mochten ze twee nieuwe bewoners verwelkomen.
De Big Brother Live-uitzending begon vanavond met de entree van de twee nieuwe bewoners: Audrey en Sandy. De dames waren, zoals dat bij elk nieuw BB-koppel tot nu toe is geweest, elkaars beste maatjes in Spanje, en werden in Nederland gescheiden. Sandy werd lid van het team van Pascal en Audrey mocht zich dus bij het team van Andries voegen.

Battle
De nieuwe bewoners mochten zich direct na aankomst bewijzen ten overstaan van hun nieuwe teamleden: in een een-op-een Battle zou bepaald worden welk team waar de nacht doorbrengt. Sandy en Audrey mochten zich in judopakjes hijsen en met elkaar worstelen.
De Battle hield in dat de dames op een ronde judomat moesten plaatsnemen, en vervolgens elkaar van diezelfde mat moesten zien te krijgen. Dit was in enkele seconden beslist: Sandy werkte Audrey in no-time de mat af en de teams mochten van verblijfplaats wisselen: Andries' team in Arm, Pascal en de zijnen in Rijk.

Exit Richard
Vorige week zagen we dat Nancy en Richard, die in Spanje een koppel vormden, elkaar heel even te zien kregen toen Nancy het Huis verliet en Richard met Coos het Huis betrad. Vanavond zijn de twee weer bij elkaar gebracht door de Exit van Richard. Met 3,1% van de stemmen was hij de minst poulaire bewoner en dus moest hij het Huis verlaten. Hierdoor hebben beide teams overigens weer evenveel teamleden.

Beestjes?
Even voor elf uur vanavond kregen beide teams een glazen bak met daarin allerlei 'ongedierte' als sprinkhanen en larven. Wat daarmee gedaan moet worden is voorlopig nog onduidelijk...

Nieuwe software blokkeert adblockers

Adblockers, je kent ze vast wel. Programma's die banners op websites aan je zicht onttrekken, zodat je geen last hebt van 'verdelende' advertenties tijdens het internetten. Gebruikers van deze programma's lopen binnenkort de kans niet meer op hun favoriete sites te kunnen komen.

WebWereld meldt dat het Duitse MediaBeam bezig is software te ontwikkelen die websitebeheerders op hun site kunnen laten draaien. Het programma controleert bij iedere bezoeker of deze een adblocker heeft geinstalleerd. Is dit het geval, dan wordt de toegang tot de site compleet ontzegd. De software, AdKey geheten, ondergaat momenteel een betatest.

MediaBeam hoopt met de software een gat in de markt te hebben gevonden. Het programma kan alle bannerfilters, waaronder Webwasher (4 miljoen gebruikers), AdSubtract (heeft al 5 miljard banners verborgen) en AdKiller, achterhalen omdat ze 'allemaal op dezelfde manier werken', aldus directeur Frank Beckert.

Na een maand getest te hebben, wil mediaBeam van AdKey zowel een versie voor Microsofts IIS als voor de open-source Apache server op de markt brengen.

Edmundo blijft een handenbindertje

Voormalig Fiorentina spits Edmundo is uit de selectie van zijn huidige club, cruzerio in Brazilie, gezet naar aanleiding van zijn gedrag in de wedstrijd tegen Vasco da Gama.

"Hij gedroeg zich schrikbarend', vertelt vice-voorzitter Alvimar Perella de Oliveira Costa van Cruzeiro. 'Hij steunde de supporters van Vasco en mistte in de laatste minuut ook nog eens een strafschop."

Edmundo miste dus de strafschop, en na afloop van de wedstrijd bedankte hij de supporters van de tegenstander uitvoerig. De spits verdedigde zich na afloop van de wedstrijd voor het voorval. "Vasco da Gama is bijna 22 jaar van mijn leven"

Voor de Braziliaan was dit niet het eerste incident in zijn profcarriere, Edmundo vertrok in 1999 bij Fiorentina na een ruzie met het clubbestuur. Fiorentina was erachter gekomen dat Edmundo tijdens een cruciale fase van het Italiaans kampioenschap in Rio de Janeiro carnaval aan het vieren was.

Ook was "El Animal", zoals zijn bijnaam toepasselijk luid, betrokken bij een dodelijk ongeval waarbij een jong meisje om het leven kwam. De speler kreeg naar aanleiding van het ongeluk vier jaar celstraf. Die hij overigens alleen 's nachts uit moet zitten.

Petta ooit in Oranje?

nirvana had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het debuut van Bobby Petta, die uitkomt in de Schotse competitie voor Celtic, bij het Nederlands elftal is voor de derde keer op een domper uitgelopen. Petta liep vandaag tijdens de training een hamstringblessure op. De aanvaller had al twee maal eerder een uitnodiging voor de selectie gekregen, en ook de voorbereiding meegemaakt, maar beide keren moest hij net als nu afhaken met een blessure.

Ook jerrel Hasselbaink zal niet meespelen tegen Andorra door een kuitblessure die hij opliep tijdens de competitiewedstrijd van Chelsea afgelopen weekend.
Van Gaal weet nog niet of hij vervangers voor de twee zal oproepen.

Verstappen in dialoog met Jordan

Jeromar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Jos Verstappen is in gesprek met Jordan over een stoeltje in 2002. Dat meldt het Nederlandse F1-blad Race Report. De 29-jarige coureur en zijn management zouden onderhandelingen voeren met teameigenaar Eddie Jordan.
Ondanks zijn contractverlenging van vorig jaar zijn er dus wel gesprekken. Wat overigens niet echt ongebruikelijk is, want ook in de formule1 lijken cintracten soms gemaakt om niet uitgediend te worden.

,,Ik heb een contract met Arrows en het is zeker dat ik volgend jaar rijd. Natuurlijk zijn we met andere teams in gesprek. In de Formule 1 moet je altijd kijken naar mogelijkheden je te verbeteren. Jordan zou inderdaad een verbetering zijn.'' aldus Verstappen.

In 1999 lieten de managers van Jordan Verstappen al eens testen, aangezien er sprake was dat Damon Hill halverwege uit zou stappen. Voor komend seizoen heeft Jordan nog een stoeltje vrij. Alleen de Italiaan Giancarlo Fisichella is tot nu toe gecontracteerd.

Gayheart beschuldigd van doodslag

Jeromar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De 29-jarige Rebecca Gayheart, bij de meesten bekend als actrice uit Beverly Hills 90210, is beschuldigd van doodslag. In juni reed zij een 9-jarig jongetje aan die later aan de gevolgen van het ongeluk overleed.

De ouders van de jongen beweren dat de vrouw achter het stuur zat te bellen met haar GSM toen ze hun zoon aanreed toen hij de weg over stak.
Gayheart toonde berouw en spijt en betaalde de ziekenhuis- en begrafeniskosten van de 9-jarige Jorge Cruz.

Gayheart loopt kans op een jaar cel, een hoge boete en ontzeggen van de rijbevoegdheid. Eind oktober moet de zaak voorkomen.

Gayheart is naast Beverly Hills ook nog bekend als model en van de films 'Scream 2' en 'Urban Legend'.

Bom in lijk doodt Indiase soldaten

woudy had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Drie soldaten werden gedood toen een bom verstopt in een menselijk lichaam afging in de onrustige Indiase deelstaat Kashmir. Enkele andere soldaten raakten bij de aanslag gewond. Dit heeft de politie donderdag bekendgemaakt.

,,Een groepje soldaten zag tijdens de surveillance een lijk liggen. Toen de soldaten probeerden het levenloze lichaam op te tillen ging een in het lijk verstopte bom af'', aldus een politiewoordvoerder. Het explosieve lijk werd gevonden in de Uri regio, honderd kilometer ten westen van Srinagar.

Explosie Toulouse mogelijk aanslag

Ettepet had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een islamitische man die bij de Franse politie bekend stond vanwege zijn fundamentalistische denkbeelden is dood aangetroffen tussen het puin van de vorige maand ontplofte kunstmestfabriek in het Zuid-Franse Toulouse. De Franse krant Le Figaro heeft dat donderdag gemeld.

De 35-jarige Tunesische Fransman Hassan Jandoubi zou vier gewaden over elkaar heen hebben gedragen, "op de manier van kamikaze-fundamentalisten", meldt de krant. Jandoubi staat niet vermeld op de officiële lijst met 29 slachtoffers.

De autoriteiten die onderzoek verrichten naar de ontploffing van 21 september hebben nog niet vastgesteld wat de oorzaak van de enorme explosie was. Maar Michel Bréard, die het onderzoek leidt, meldde vorige week er voor "99 procent" zeker van te zijn dat de explosie het gevolg was van een ongeluk.

Bezorgd over hoge loterijprijzen

Slayher had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Meer dan 200 organisaties voor een goed doel zijn in het geweer gekomen tegen het kabinetsplan loterijen meer te laten concurreren. Zij vrezen dat de loterijen meer prijzengeld gaan uitkeren en meer reclamekosten gaan maken.

Dat zou nadelig zijn voor de goede doelen, die nu jaarlijks zo'n 600 miljoen gulden van de loterijen ontvangen. De organisaties hebben donderdag tijdens een presentatie in Den Haag een beroep gedaan op de Tweede Kamer, die deze maand over het kansspelbeleid spreekt.

De verwachting is dat de overheid minder verplichtingen oplegt aan de loterijen. Momenteel zijn die verplicht 60 procent van het ingelegde geld uit te keren aan goede doelen. Alleen de Staatsloterij moet 67 procent aan prijzen uitkeren. De goeddoelorganisaties willen dat eerst deze percentages worden gelijkgetrokken.

Vliegtuig neergestort in Zwarte Zee

ABC-tje had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Russisch passagiersvliegtuig dat op weg was van Tel Aviv naar Novosibirsk in Siberie, is neergestort in de Zwarte Zee. Het is een driemotorige Tupolev 154 van de maatschappij Sibir Airlines. Er waren minstens 77 mensen aan boord, meldden de Russische autoriteiten. De crash vond op circa 185 kilometer van de havenstad Adler plaats.

Bij een tussenstop op de Bulgaarse luchthaven Burgas zijn mogelijk meer passagiers aan boord gekomen. Het vliegtuig kan maximaal 180 inzittenden vervoeren.Volgens een Armeense piloot die het zag gebeuren, explodeerde het vliegtuig op 11.000 meter hoogte.

Meerdere FOK!kers hebben dit gemeld, waarvoor dank.

SBS6 pakt voetbal verkeerd aan

TV-zender SBS6 heeft kritiek gekregen van de eerste divisieclubs. Ze vinden dat het station de uitzendingen van hun voetbalwedstrijden slecht verzorgt en bovendien te laat brengt. De clubs zijn ook niet tevreden met de kijkcijfers en de aanvangstijden. Zo begon een uitzending pas om middernacht, waardoor er slechts 210.000 mensen keken

Deze ergernissen kwamen als reactie op de eis van SBS dat de clubs voortaan alleen nog op vrijdag spelen. Het station kan dan een vaste plek inplannen voor de uitzendingen, waardoor de kijker ook een vaste kijkavond heeft voor het Eerste Divisie Voetbal.

Volgens het Rotterdams Dagblad komt het contract op de tocht te staan als de clubs en de zender hier geen eensgezindheid over kunnen bereiken. "We willen een honderd procent garantie van de clubs. Er is dan geen speling meer mogelijk," dreigt Lex Muller, chef-sport van SBS6. Ook belooft hij dat, als de vrijdag de vaste avond wordt, het schommelen van de aanvangstijden niet meer zal voorkomen.

Vandaag praten de partijen met elkaar over de mogelijkheid voor clubsponsors om reclame te maken in en rond de sportuitzendingen. Dan is er geld voor verbeteringen.

Keuken van 7 ton voor Madonna

Zangeres Madonna laat haar Londense huis voorzien van een nieuwe keuken. En wat voor een: het geheel gaat 7 ton kosten.

In haar huis in de Britse hoofdstad zal een gespecialiseerd bedrijf uit het graafschap Somerset een keuken installeren van ruim 200.000 pond (f 700.000,-). De aanrechtbladen kosten alleen al tussen de 120 en 450 pond per vierkante meter.

De keuken zal geheel in glas worden gebouwd. Het bedrijf leverde eerder onder meer een tafel aan David en Victoria Beckham en een glazen badkamer voor acteur Sean Connery.

Familie terroriseert Maastrichtse buurt

Zwitser had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een familie uit de Maastrichtse wijk Wittevrouweveld ‘terroriseert’ al tijden de buurt waar ze in wonen. De familie, die uit vier gezinnen bestaat, maakt zich volgens anonieme bronnen schuldig aan mishandeling en bedreiging. "Ze terroriseren, ze bedreigen, ze vechten, ze slaan”. De macht van de familie zou zo groot zijn dat de politie alleen met ME uitrukt, de wijkagenten niet meer patrouilleren in de omgeving en de buurtbewoners geen aangifte meer durven doen.

Dit alles staat in documenten die bij een kort geding gisteren op tafel kwamen. Het kort geding is aangespannen door de jongste dochter van de familie tegen de woningstichting. De dochter eist dat ze wordt geherhuisvest in een woning net buiten de Electrobuurt. Alle bewoners moeten verhuizen omdat de buurt gesloopt wordt.

De woningstichting Sint Servatius wil de familie niet herhuisvesten omdat ze een ‘onaanvaardbaar risico vormen’. De woningstichting spreekt van "afwijkend woongedrag van de familie”. Servatius, de gemeente en de politie willen de hele ploeg op één plek buiten een woonwijk herhuisvesten. Servatius heeft daar ruim een miljoen voor over.

Smartshops worden crimineler

Rop2000 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Eigenaren van zogenaamde smartshops zijn veel vaker betrokken bij criminele activiteiten dan wordt verondersteld. In verschillende winkels wordt ook meer gehandeld in harddrugs als XTC, en een aanzienlijk aantal eigenaars (60 à 70%) heeft een uitgebreid strafblad.

Dat blijkt uit het rapport Smart Shops anno 2000, dat minister Borst van Volksgezondheid naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. Haar collega Korthals van Justitie heeft aangekondigd de branche door te lichten.

Vooral Amsterdam, Groningen en Maastricht, waar veel smartshops zijn, ondervinden in vergelijking met 1998 meer problemen door het zogenaamde drugstoerisme. Daarnaast zijn de winkels nu vaker verweven met koffieshops en zogenaamde 'growshops'. Ook zien zij dat deze gemeenten nu moeite zeggen te hebben met de regulering van nieuwe vestigingen.

Virus in Afghanistan en Pakistan

g-m-b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In het grensgebied tussen Afghanistan en Pakistan is het dodelijke CCHF-virus, dat de Krim-Congo koorts veroorzaakt, opgedoken. Mensen die getroffen worden door de Krim-Congo koorts krijgen zware bloedingen uit lichaamsholten vergelijkbaar met de symptomen van het gevreesde Ebola-virus.

Volgens lokale medici in de Pakistaanse stad Quetta gaat het om de grootste uitbraak van Krim-Congo koorts tot nu toe. Minstens 75 mensen hebben de ziekte. Acht van hen zijn al aan de gevolgen ervan overleden. In een ziekenhuis in de stad is een speciale, afgeschermde afdeling opgezet om patiënten in quarantaine te kunnen behandelen.

De bron van de ziekte ligt in vee als schapen, runderen en andere zoogdieren. Teken kunnen het virus op mensen overdragen. Artsen in het gebied vrezen dat als Afghanen massaal met hun dieren de grens oversteken de ziekte epidemische vormen kan aannemen. CCHF is, indien tijdig ontdekt, te bestrijden door patiënten voldoende lichaamsstoffen als bloedplasma en witte bloedcellen toe te dienen. Het eigen immuunsysteem vernietigd dan de boosdoener.

De eerste bekende gevallen van de ziekte werden in 1944 aangetroffen bij Russische soldaten op de Krim. Vijftien jaar later werden mensen rond het Congolese Kisangani getroffen. Pas in 1969 lukte het wetenschappers een viruscel te isoleren die verantwoordelijk was voor de beide uitbraken.

Met de Staatsloterij de ruimte in

De Staatsloterij gaat een ruimtereis in een ruimteveer als nieuwe superprijs aanbieden. De (overigens toeristische) trip is niet te winnen door het kopen van een staatslot, maar door het nieuwe spel van de Staatsloterijshow, Big Mission.

De gelukkige winnaar zal uiteindelijk een reis samen met een groep Europeanen en winnaars uit Amerika en Japan maken. in Oktober 2003.
Het idee van de ruimtereis-prijs is ontwikkeld in een show van een Zweedse tv-maatschappij. RTL4 en de Staatsloterij hebben de formule van dat programma aangekocht.

E_Cartman, bedankt voor de tip !

Bush heeft hulp voor vluchtelingen gereed

De Amerikaanse president George W. Bush komt donderdag naar verwachting met een hulpplan voor de Afghaanse vluchtelingen. Veel Afghanen proberen hun land te ontvluchten uit angst voor Amerikaanse vergeldingsacties na de terreurdaden van 11 september.

Het Witte Huis wilde niets over het plan kwijt, maar volgens bronnen binnen de volksvertegenwoordiging zal het om ongeveer 100 miljoen dollar (241 miljoen gulden) gaan.

Voor Pakistan zou de president 600 miljoen dollar (1,45 miljard gulden) economische steun willen uittrekken. Pakistan is een belangrijke bondgenoot van de Amerikanen in de strijd tegen terroristenleider Osama bin Laden. Bin Laden wordt beschouwd als het brein achter de aanslagen van 11 september. Hij houdt zich schuil in Pakistaans buurland Afghanistan.

Greenpeace bezet fabrieksterrein Vlissingen

Ongeveer 15 actievoerders van Greenpeace hebben donderdagmorgen het fabrieksterrein van Atofina in Vlissingen bezet. Een aantal van hen heeft zich vastgeketend aan de hoofdingang, anderen zitten op het laadstation. Greenpeace protesteert tegen het gebruik van tributyltin (TBT) bij Atofina.

Op één van de daken hebben zij een spandoek aangebracht met de tekst Marine Polluter (zeevervuiler). Volgens een woordvoerster van de milieuorganisatie kunnen medewerkers van Atofina nog wel door een zij-ingang het bedrijf bereiken. Door de bezetting van het laadstation is het niet meer mogelijk containers te vullen.

SMS-en vanuit Outlook

Quartez, een Britse SMS-specialist, heeft een plug-in ontwikkeld waarmee Outlook gebruikers direct SMS-berichten kunnen sturen. Met de plug-in genaamd Presendo kunnen, voorlopig alleen Britten, drie gratis SMSjes versturen. Hierna hebben zij de mogelijk om op de Presendo website SMS-berichten te kopen tegen 'een aantrekkelijke prijs' aldus een verkoper.

Met de software kunnen ook groep-SMSjes worden verstuurd. Het is nu alleen afwachten of het Nederland zal komen en zo ja of de mobiele aanbieders dit toe zullen staan op hun netwerk.

Versoepeling regels excuus-uitkering

Minister Borst (Volksgezondheid) gaat de regels voor de zogenaamde excuus-uitkering voor Molukkers versoepelen. Het kabinet trekt 385 miljoen gulden uit hun portemonnee voor dit gebaar, een soort excuus aan de Indische gemeenschap aangezien vorige regeringen te weinig oog hadden voor de situatie van de immigranten, die tijdens de tweede wereldoorlog in Nederlands Indië woonden en veelal in Jappenkampen terecht zijn gekomen.

Nu krijgen ook de Molukkers niet meteen in 1967 de Nederlandse Nationaliteit hebben aangenomen de eenmalige excuus-uitkering van 3000 gulden. Voor de individuele uitkeringen is 350 van de 385 miljoen beschikbaar. Het overige geld zal worden besteed aan projecten. Vanaf november kunnen de aanvragen worden ingediend bij een commissie onder leiding van oud-VVD-kamerlid Sari van Heemskerck. Deze commissie zal ze beoordelen en zo snel mogelijk uitbetalen.

Nieuwe Kalender F1 2002 bekend

De FIA heeft de nieuwe kalender bekend gemaakt voor komend seizoen. Vergeleken met dit seizoen zijn er nauwelijk wijzigingen.
De enige verandering in de kalender is het omwisselen van de Britse en Franse Grand Prix. Nu zal eerst de Britse GP worden verreden in het eerste weekend van juli, waarna twee weken later de Franse GP zal plaatsvinden.

3 Maart Australië Melbourne
17 Maart Maleisië Sepang
31 Maart Brazilië Interlagos
14 April SanMarino Imola
28 April Spanje Barcelona
12 Mei Oostenrijk A1-Ring
26 Mei Monaco Monte Carlo
9 Juni Canada Montreal
23 Juni Europa Nürburgring
7 Juli Engeland Silverstone
21 Juli Frankrijk Magny-Cours
28 Juli Duitsland Hockenheim
18 Augustus Hongarije Budapest
1 September België Spa-Francorchamps
15 September Italië Monza
29 September Amerika Indianapolis
13 Oktober Japan Suzuka

Poetin en prins Albert in gevecht

Het publiek bij de eerste Grand Prix in Moskou krijgt in ieder geval een bijzondere partij te zien. President Poetin van Rusland en Prins Albert van Monaco zullen elkaar treffen op de mat. Beiden zijn fervente judo aanhangers.

Met de serie Grand Prix-wedstrijden wil de internationale judofederatie de populariteit van de sport verhogen. Zowel bij mannen als vrouwen, die een week later aan hun eerste toernooi beginnen, nemen per gewichtsklasse slechts acht judoka's deel.

Nederland is vertegenwoordigd in de persoon van Olympisch Kampioen Mark Huizinga, hij zal strijden in de categorie tot 90 kilo. Voor het eerst in de judo geschiedenis zal er naast de eer ook geld te halen zijn in Rusland is de totale prijzenpot zo ongeveer 250.000 gulden.

Slik de pil met behulp van internet

Hoe vaak gebeurt het niet dat je het niet vergeet? Gebruiksters van anticonceptiepillen kunnen voortaan ongestoord slikken met behulp van e-mail. Vergeten is er normaal gesproken niet meer bij. Het bedrijf Consumed in Dronten stuurt abonnees dagelijks een herinnering voor het innemen van de pil.

Het is bewezen dat slechts weinig mensen hun medicijnkuren trouw afmaken, althans volgens de makers van de site met medicijninformatie uit onderzoek. De zogenoemde Pil-Watch is de eerste dienstverlening aan gebruikers van medicijnen. Wie zich abonneert op de service ontvangt elk etmaal een e-mailtje met hierin de herinnering.

Pfrommer op straat gezet

Leen Pfrommer stapt op als coach van de DSB-formatie. De verstoorde relatie tussen en een deel van de ploeg wordt genoemd als reden voor zijn vertrek bij het team van onder andere Jan Bos en Ids Postma.

De leiding koos de zijde van de schaatser Jan Bos, die had gedreigd als eenmansploeg onder de vlag van DSB verder te gaan. Ook onder zijn teamgenoten bleek de sprinter populairder dan de 66-jarige Pfrommer, die gisteravond uitsloot dat hij in de toekomst nog bij een andere schaatsequipe aan de slag gaat. Hij wordt bij DSB opgevolgd door de Oekraïner Konstantin Poltavets, een nieuwkomer in de Nederlandse schaatswereld.

Konstantin Poltavets (38) begeleidde in het verleden de schaatsploeg van de Oekraïne. Dit seizoen was hij actief als conditietrainer bij de Friese selectie van Sijtje van der Lende.

Dow Jones door de 9000 punten grens

Sinds het eerst na dé aanslag is Wallstreet weer uitgekomen boven de 9000 punten (9123.78 om precies te zijn een stijging van 1,9%). De Nasdaq deed het zelfs een stuk beter met een stijging van 5,9% met een eindtotaal van 1580.77 punten.

Dit optimisme is vooral te wijten aan het verzoek van Bush aan het Congres om snel in te stemmen met zijn belastingplannen die de economie dienen te stimuleren.

De grootste stijgers zaten in de chipgerelateerde fondsen, olie was de grootste daler, omdat de vraag naar olie gedaald is.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1250
special
Random Pics van de Dag #1249
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
©FOK.nl e.a.