Big Brother donderdagavondperikelen

Donderdagavond zenuwenavond bij Big Brother.
Naast een zenuwslopende exit kregen de bewoners vanavond ook een Battle te verduren en mochten ze twee nieuwe bewoners verwelkomen.
De Big Brother Live-uitzending begon vanavond met de entree van de twee nieuwe bewoners: Audrey en Sandy. De dames waren, zoals dat bij elk nieuw BB-koppel tot nu toe is geweest, elkaars beste maatjes in Spanje, en werden in Nederland gescheiden. Sandy werd lid van het team van Pascal en Audrey mocht zich dus bij het team van Andries voegen.

Battle
De nieuwe bewoners mochten zich direct na aankomst bewijzen ten overstaan van hun nieuwe teamleden: in een een-op-een Battle zou bepaald worden welk team waar de nacht doorbrengt. Sandy en Audrey mochten zich in judopakjes hijsen en met elkaar worstelen.
De Battle hield in dat de dames op een ronde judomat moesten plaatsnemen, en vervolgens elkaar van diezelfde mat moesten zien te krijgen. Dit was in enkele seconden beslist: Sandy werkte Audrey in no-time de mat af en de teams mochten van verblijfplaats wisselen: Andries' team in Arm, Pascal en de zijnen in Rijk.

Exit Richard
Vorige week zagen we dat Nancy en Richard, die in Spanje een koppel vormden, elkaar heel even te zien kregen toen Nancy het Huis verliet en Richard met Coos het Huis betrad. Vanavond zijn de twee weer bij elkaar gebracht door de Exit van Richard. Met 3,1% van de stemmen was hij de minst poulaire bewoner en dus moest hij het Huis verlaten. Hierdoor hebben beide teams overigens weer evenveel teamleden.

Beestjes?
Even voor elf uur vanavond kregen beide teams een glazen bak met daarin allerlei 'ongedierte' als sprinkhanen en larven. Wat daarmee gedaan moet worden is voorlopig nog onduidelijk...