FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 21 mei 2000

CKV-Verslag

De meeste mensen zullen wel weten wat ckv is. Voor de rest zegt de naam Culturele Kunstzinnige vorming genoeg, hoop ik.
Nou moeten wij voor dit enorm nuttige vak verslagen schrijven over culturele gebeurtenissen. Toneelstukken, films, Museumbezoekjes etc. Ik heb deze kans om het vak belachelijk te maken met beide handen aan gegrepen en dat heeft mij helaas een zondag gekost. Omdat ik jullie toch niet van mijn wekelijkse stukje wilde onthouden, heb ik besloten om mijn verslag hier ook maar neer te gooien.

5000 klachten bij LAKS

MP had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) zegt tot zondag ruim 5000 meldingen op zijn examenklachtenlijn te hebben ontvangen. het grootste deel van de klachten kwam via het internet binnen.

De meeste klachten hadden betrekking op de moeilijkheidsgraad van het vwo-examen wiskunde A en Duits. Ook over het HAVO-examen Geschiedenis kwamen veel klachten binnen. Veel leerlingen kwamen in tijdnood, maar er kwamen ook klachten binnen over piepende GSMmetjes van surveillanten, zingende bouwvakkers, het afweergeschut van de Landmacht en zelfs over toeristen die de examenruimte kwamen bezoeken.

Niet eens klachten over het weer??

EK Voetbal gaat door bij overlijden prins

Het voetbalkampioenschap Euro 2000 wordt niet stopgezet als prins Bernhard komt te overlijden.

Wel worden de festiviteiten omlaag geschroefd, verwacht de Amsterdamse burgemeester Patijn. Hij zei dit zondag in het televieprogramma Buitenhof.

Ook de Arnhemse burgemeester Scholten verwacht dat indien Bernhard tijdens het EK overlijdt, de wedstrijden doorgaan. Een NOS-woordvoerder meldt dat de publieke omroep in geval van overlijden op die dag geen wedstrijden laat zien.

Wist U dat.......

Quenda had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Tot mijn grote verbazing ( )zag ik in de bovenstaande url de volgende medeling van ene Borgia, ook wel de Tante en oma van sommige busforummers .Ze is op de nest geur van FOK afgekomen, en heeft daar veel familieleden ontmoet.

Bron Borgia:Het gerucht gaat dat er een volgende bus komt. De bewoners zullen worden geronseld onder de FOK!-familieleden. Dus wees op je hoede, geen snoepjes of drank aannemen van vreemde No-FOK!kers !!!!!!!!
Wie er toch instinkt dient een salaris volgens Omroep CAO-A te eisen. Je zit daar uiteindelijk wekenlang een TV-show te geven met veel eigen inbreng (A dus).
Vooruit te betalen, ca 6000,- per maand. En niet te vergeten, de Gouden Handdruk bij het verlaten van de Bus.

Schumacher Wint GP

Michael Schumacher heeft zojuist de GP van Europa gewonnen. Hij bleef de beide McLaren-mannen Mika Hakkinen en David Coulthard voor in een race die eigenlijk beslist werd door het weer. Schumacher was in het gedeelte tussen droog en nat weer het snelst.

Onze Jos had minder geluk. Hij reed op een fantastische zevende plaats, maar na een touche met Irvine (schuld van Irvine) schoot hij hard de banden in, waarbij hij opnieuw een Arrows afschreef.

De top 6

1. M. Schumacher
2. M. Hakkinen
3. D. Coulthard
4. R. Barrichello
5. G. Fisichella
6. P. De la Rosa

Ook Eminem tegen Napster

TheBluePowerranger had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In navolging van zijn grote leermeester Dr. Dre (die net woensdag een soortgelijke actie als die van Metallica tegen Napster begon) is nu ook "The Real Slim Shady" tegen Napster. Eminem vond het namelijk niet zo leuk toen hij erachter kwam dat zijn nieuwe album The Marshall Mathers LP al via Napster was te downloaden nog voordat hij in de winkels lag.
Eminem's reactie: "Whoever put my shitt on the Internet, I want to meet that motherfucker and beat the shitt out of him, because I picture this scrawny little dickhead going, 'I got Eminem's new CD! I got Eminem's new CD! I'm going to put it on the Internet!! That Napster shitt, if that gets any bigger, it could kill the whole purpose of making music"

Dus het doel van muziek maken is geld verdienen begrijp ik ?

Shuttle Atlantis bij ISS

De spaceshuttle Atlantis is vanochtend bij het International Space Station aangekomen om daar onderhoudswerkzaamheden te doen.
De bemanning van zeven man heeft hiervoor 2 dagen gereisd.
Omdat de onderhoudswerkzaamheden ook aan de buitenkant van het station moeten worden gedaan, wordt er maandag ook een ruimtewandeling gemaakt.
Dit is het eerste bezoek aan het station sinds een jaar.

Zo als iemand nou even iets van een sneller-dan-licht-aandrijving uitvind kunnen we ook eens andere planeetjes gaan bezoeken

Lijst geïdentificeerde slachtoffers

De gemeente Enschede heeft de laaste drie namen vrijgegeven van omgekomen slachtoffers:

N.M. Temel (15-6-1995) Nederlands
S. Temel (01-11-1963) Turks, Temel-Karacan (04-01-1971) Turks.

Al eerder deze week werden de volgende namen vrijgegeven:

C.R. Ransing (05-12-1989), Nederlands
M.P. Ransing (02-11-1993), Nederlands
E. Saddal (13-01-1958), Surinaams
A.L. Jhakrie (04-01-1935), Surinaams
P. Jhanjan (21-04-1935), Surinaams
N.M. Azink (28-07-1977), Nederlands
T.J. Hesselink (15-12-1961),brandweerman, Nederlands
H. van der Molen (16-07-1956),brandweerman, Nederlands
J. Lodewijk (25-05-1961), Nederlands
W. Ophoff (29-07-1956), Nederlands
P.W. Gremmen (17-11-1951), brandweerman, Nederlands
M. van Nieuwenhoven (29-10-1968) Nederlands
G.B.F. Oude Nijeweme (05-07-1957), brandweerman, Nederlands.


Wat mij het meeste stoort aan deze lijst, is de nationaliteit achter de namen, volgens mij waren het allemaal Nederlanders en al waren het Marsmannetjes, de pijn en het verdriet blijft hetzelfde, ik vraag me af wat de toegevoegde waarde is van deze mededeling????

Familie en nabestaanden, wij leven met u mee en wensen u alle kracht toe om door deze moeilijke periode heen te komen.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
special
VrijMiBabes #202 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.