FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 20 mei 2000

Danielle Overgaag niet bijster slim

MP had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Danielle Overgaag stond bij de medewerkers van de NOS al bekend om haar achterstallige sportkennis. Na verschillende domme opmerkingen en vragen aan collega's zoals 'waneer begint de verliezersronde van Wimbledon', heeft ze nu weer getoond dat ze beter presentatrice van de Verjaardagshow of de co-presentatrice van de Staatsloterij show had kunnen blijven ( Dat badpak stond haar trouwens ook veel beter . Tijdens het sportjournaal had ze het over de FA - cup finale, maar ze sprak het uit als dat shampoo merk

Van Gaal stapt op bij Barcelona

Boeltje had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Louis van Gaal stapt op als trainer van Barcelona. De Nederlandse oefenmeester heeft dat op een persconferentie in de Catalaanse stad bekendgemaakt. Van Gaal was drie seizoenen in dienst van de Catalaanse club. Het vertrek van de trainer, die nog een contract tot de zomer van 2002 had, is een gevolg van de magere resultaten in het afgesloten seizoen.

De titel ging vrijdagavond naar Deportivo la Coruna, in de Champions League bleek de halve finale het eindpunt. In de Spaanse bekerstrijd weigerde Barcelona in de halve finale het tweede duel tegen Atletico Madrid af te werken omdat de ploeg over te weinig spelers zou beschikken. Barcelona werd daarop uitgesloten.

Het vertrek van Van Gaal hing al een tijd in de lucht. Na de uitschakeling door Valencia in de Champions League eiste het publiek het ontslag van de Nederlandse trainer. Eerder kondigde voorzitter Nunez aan in de zomer zijn functie ter beschikking te stellen. Hij oefende de functie 22 jaar uit.

Ik ben benieuwd bij welke club we straks weer naar de "Van Gaal-wijsheden" moeten gaan luisteren

VIPS laten hun onbekende kant zien

Aanstaande maandag start Veronica met een nieuwe Big Brother, "Big Brother VIPS" genaamd. De uitzendingen zullen helaas niet quasi-live worden uitgezonden, de eerste bekende Nederlanders zijn alweer klaar en zijn het huis alweer uit. Een aantal van hun hebben eens de onbekende kant van zichzelf laten zien. Ad Visser, Emile Ratelband, Monique Sluyter, Theo van Gogh en Christine van der Horst zullen het eerst te zien zijn in het programma.

Voor de deelname om een week in het huis te verblijven, ontvangen de bekende bewoners een bedrag van fl.8000,- Niet elke BN'ner is hiermee tevreden. Patty Brard wilde bijvoorbeeld pas bij fl.25000,- het huis ingaan..
Erik Hulzebosch bedacht zich 2 dagen voor de opnames ineens, hem zul je niet te zien krijgen in het huis.

In de toekomst zul je Menno Buch, Henk Bres en Maya Eksteen nog kunnen volgen in het albekende Big Brother huis.

Vanaf maandag zendt Veronica het programma uit, vanaf half 9, iedere werkdag.

In Rusland gaat men dronken dood

Tweederde van de Russische mannen sterft dronken en meer dan de helft van dit aantal doet dit zelfs straal bezopen. Dit is de uitslag van een 3-jarige studie over mannen tussen de leeftijd van 20 en 55 jaar. Iedereen is er dronken: moordenaars en hun slachtoffers, drenkelingen, zelfmoordslachtoffers, automobilisten en voetgangers die in het verkeer omkomen, slachtoffers van een hartaanval of maagzweer.........allemaal.

Het onderzoek toont ook aan dat de meeste mannen sterven op maandag, nadat ze zich in het weekend hebben laten vollopen.

Geniet, maar drink met mate

Lingo verhuist, Boulangé niet

Sinds 5 januari 1989 zendt de VARA het 5-letterwoorderig spelletje Lingo uit. Op dit moment heeft het programma nog steeds een marktaandeel van 13%.

De VARA is al langer van plan het programma van de hand te doen, waarschijnlijk neemt de TROS het over. De contracten zijn nog niet rond, maar het is zeker dat bij de overheveling miljoenen zijn gemoeid.

Omdat de TROS graag een eigen gezicht het programma wil laten presenteren, is het bijna uitgesloten dat François Boulangé meeverhuist naar de TROS.
Als de deal doorgaat stopt de TROS met het woordspelletje Rappatongo, de kijkcijfers vallen hiervoor enorm tegen. Rappatongo wordt op dit moment gepresenteerd door Nance, het is niet uitgesloten dat zij François Boulangé op zal gaan volgen.

Mij zal het niet uitmaken wie dat spel (wat zo langzamerhand in de geschiedenisboeken kan worden opgenomen) zal gaan presenteren, zolang die Frans Bakker maar van de buis verdwijnt!

Parkpop 2000

Op zondag 18 juni viert Parkpop haar twintigste verjaardag. De organisator, Stichting Promotie Den Haag verwacht dat er ruim 200.000 bezoekers naar het Zuiderpark zullen komen.

Er zal een afwisselend aanbod zijn van Nederlandseen internationale sterren, waaronder: Kane, Blöf, Racoon, Band Zonder Banaan, Anouk, Rich Wyman, the Bloodhound Gang, Reef, P18 uit Frankrijk en Leningrad Cowboys en de Bomfunk MC's uit Finland.

Nu nog hopen op mooi weer

2 meisjes slaan 'vriendin' total loss

Ook in Geleen spelen zich de raarste dingen af:
Omdat Cindy "de liefde had bedreven" met het vriendje van Diane (Roy), besloten Diane en Tamara dat Cindy een pak slaag had verdiend.
De betrokkenen zijn allen verslaafd en besloten tijdens de meppartij meteen dat ze ook het geld wat Cindy bij zich had (50 gulden) goed konden gebruiken om weer nieuwe drugs te kopen.
Roy, stond tevreden toe te kijken met een pilsje in zijn hand toen de 2 meiden zijn eerdere bedpartner sloegen.

De rechter doet over 2 weken uitspraak in deze zaak.

Het is toch niet te geloven he?!
Bedankt Quenda voor de tip!

Je rijbewijs voor een vast bedrag

Vanaf september dit jaar biedt Bovag een nieuw soort rijopleiding aan. Wie vanaf dan naar een van de rijscholen aangesloten bij de Bovag stapt, krijgt een geheel individuele prijsberekening voor de lessen tot en met het rijbewijs.

Stel dat er voor jouw situatie fl.3000,- wordt geschat, dan zal je voordat je het roze papiertje in handen hebt ook geen cent meer kwijt zijn.
Er zullen allerlei tests afgenomen worden, waarna een bedrag kan worden vastgesteld. Haal je je rijbewijs niet in 1x, of niet in de periode die berekend is; geen nood... de Bovag/rijschool betaalt de rest totdat je wél je rijbewijs hebt.

Skeletten gevonden bij graafwerkzaamheden

In Waalwijk hebben bouwvakkers vrijdagmiddag tijdens graafwerkzaamheden twee skeletten gevonden. De skeletten werden gevonden op een diepte van twee meter.

Het afgelopen jaar zijn er in Waalwijk regelmatig restanten gevonden van stoffelijke overschotten uit de tweede wereldoorlog. De politie gaat daarom niet uit van een misdrijf, mede omdat er op dit moment nog niet vastgesteld kan worden hoe oud de skeletten zijn.

Herman Brood kickt af

'Oer-junkie' Herman Brood kickt af

Wat velen altijd voor onmogelijk hebben gehouden blijkt toch te kunnen. Zanger en kunstenaar Herman Brood kickt af van zijn drugsverslaving. In De Telegraaf vertelt Brood over zijn lijdensweg.

Na 30 jaar elke dag 2 gram speed nam hij "met pijn in zijn hart" afscheid van de drugs. De speed werkte niet meer.
"Ik stonk en lag in bed als een zieke baby die steeds verschoond moest worden."

Op initiatief van zijn ex-vrouw Xandra zit de 'oer-junkie' af te kicken in een caravan aan het Flevomeer.

Gele Doelpalen ??

Boeltje had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De organisatie van EURO 2000 wil tijdens het toernooi gele doelpalen gebruiken. Een woordvoerder heeft dit bevestigd. EURO 2000 moet voor het maffe idee nog wel toestemming krijgen van de UEFA. "We zien het als een aardigheidje'', aldus de zegsman. "Een extra aspect aan het toernooi. Bovendien heeft onderzoek uitgewezen dat je palen in deze kleur beter kunt zien (fijn dus voor davids ). Dus visueel is het ook aantrekkelijk".

Mocht het plan het niet halen bij de UEFA dan kunnen ze altijd nog om een rose grasmat vragen .
Laatste reviews en specials
review
Bad Boys For Life
review
Star Trek: Picard
special
'Bad Boys For Life is een hommage aan de jaren 90'
special
Hearthstone gaat door met prima periode
review
Blu-ray: Good Boys
review
The Expanse seizoen 4
©FOK.nl e.a.