FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 2 mei 2000

Overvaller geeft buit aan voorbijgangers

Een bankovervaller uit Canada heeft weer een heleboel mensen blij gemaakt.

De jongeman overviel een bank in het stadje Calgary, maar werd nadat hij de bank verlaten had door een politieagent ingerekend. De overvaller gooide bij zijn aanhouding al het geld de lucht in. Het waaide alle kanten op. Voorbijgangers verzamelden snel al het geld wat op de grond lag.

Een aantal personen gaf (uiteraard) het geld terug aan de bank, de meesten weigerde dat. Het personeel van de bank schijnt met geweld het geld uit de handen van de voorbijgangers hebben geprobeerd te trekken. Om hoeveel geld het gaat is niet bekend.

Dit is echt weer zo'n verhaaltje waarbij je meteen denkt aan: 'op de juiste plaats op het juiste moment'. Waarom heb ik dat nu nooit?

Bommelding stond op servetje

De Eindhovense marechaussee stelt een diepgaand onderzoek in naar een servetje aan boord van het KLM-zakenvliegtuig dat maandagavond kort na vertrek vanuit Eindhoven naar Londen terug moest keren. Op dat servetje stond geschreven dat er een bom aan boord zou zijn ...

Een passagier kreeg het servetje bij zijn maaltijd. Hij waarschuwde een stewardess, die vervolgens de gezagvoerder alarmeerde. Volgens woordvoerder De Geus van de Eindhovense marechaussee lijkt de tekst op het servetje het werk van een grappenmaker. De 68 passagiers en vier bemanningsleden worden niet als verdachten beschouwd. "We gaan nu kijken wie er betrokken zijn geweest bij het beladen van het toestel en wie er voor bijvoorbeeld de catering verantwoordelijk was", aldus De Geus.

Als de marechaussee de grappenmaker te pakken krijgt, dan hangt hem een gevangenisstraf van maximaal twaalf jaar boven het hoofd, voor het feit dat het vliegtuig van zijn koers heeft moeten afwijken ...

Vlot van Elian geveild op eBay

'Het 100% Originele Vlot van Elian!'
Zo prijst een gewiekste Amerikaan op het internet een houten plank met een binnenband aan.
Het vermeende gevaarte waarop het zesjarige Cubaantje Elian Gonzalez twee dagen op zee ronddreef voordat hij door vissers werd gered, blijkt goud waard. Er zijn gisteren via de website van het elektronische veilinghuis eBay al meer dan honderd biedingen uitgebracht. Het hoogste bod: ruim 23 miljoen gulden (!!!)

De verkoper, die anoniem wenst te blijven, beweert het vlot te hebben aangeschaft in een pakhuis van de overheid. "Ik moet het nu lozen, want Elian is een hot item", zo liet hij weten.

Het vlot is niet het enige Elian-relikwie dat op eBay te koop wordt aangeboden. Er wordt ook geleurd met een kleurboek dat volgekliederd zou zijn door het wereldberoemde drenkelingetje.

Klik Hier voor een overzicht van wat eBay allemaal te verkopen heeft op Elian gebied. Op een tandenborstel die LIJKT op die van Elian is al een bod geplaatst van meer dan 1,500 gulden...

Kleine aanpassing Van Dale website

De site van Van Dale is zondagmiddag tot maandagochtend gehacked geweest. Door een gat in de MySQL (er was geen paswoord voor nodig) kon iedereen aanpassingen maken.

Een onbekend iemand heeft dat ook meteen gedaan. Hij bracht wijzigingen aan, zodat bij elke zoekopdracht elke bezoeker als resultaat 'tieten' op zijn scherm kreeg. De omschrijving van de zoekopdracht: 'de belangrijkste uitvinding sinds de boterham.'

Het 12-jarig zoontje dat van z'n vader iets moest opzoeken op de internetsite van Van Dale zou wel geschrokken zijn

Filmfreak krijgt graf met popcorn

Filmfanaat Jane Darvil is vorige week, geheel naar haar eigen laatste wens, begraven in een lijkkist volgestouwd met popcorn en video's.
Hartsvriendin Lisa Franget kan zich voorstellen dat mensen denken dat Jane niet goed bij haar hoofd is geweest toen ze deze wens op papier liet zetten.
"Jane was echter hartstikke normaal, ze was alleen helemaal gek van films. Het liefst vulde ze de dag met het kijken naar films en met popcorn eten", aldus Franget.

Naast tientallen zakken popcorn nam Darvil ook video's van ET, Gone with the Wind en My Fair Lady met zich mee het graf in.

De filmliefhebster stierf op 36-jarige leeftijd aan lymfeklierkanker.

Miss-olifant verkiezing

Wie lijkt er het meest op een olifant qua uiterlijk, gratie en omvang ?
Een deskundige (?) jury uit Bangkok in Thailand vond, tijdens de Miss Jumbo Queen-verkiezing op 1 mei, dat de 28-jarige Supavadee Chanpen, gewicht: 161 Kilo, het meest leek op de goedaardige, beslurfde dikzakken.
Tientallen zwaarlijvige dames schreven zich in en streden fanatiek om de felbegeerde titel.

De gelukkige winnares mag aan het hoofd zitten van een Jumbo-banket en zal zich in gaan zetten voor het behoud van de olifant in Thailand.



Pindaatje, iemand ?

Drachtige koe valt gezin aan

misterM had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een zwangere koe heeft zondag een 38-jarige veehouder en zijn twee zoontjes van anderhalf en vier jaar in een weiland in Wormer aangevallen. De man bracht met zijn kinderen een bezoekje aan het hoogzwangere dier om te kijken hoe het met haar ging.

De bezorgdheid werd niet gewaardeerd en de koe zette de aanval in. De vader bracht zijn jongste telg in veiligheid door hem over de sloot te werpen .
Voor de vader en de peuter restte niets anders dan een sprong in de sloot.

Pfffft... Gekke koe...

Vermiste kabouters teruggevonden

woudy had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Wandelaars hebben in een bos bij het Noordoost-Franse Sarrebourg bijna driehonderd uit voortuinen 'bevrijde' tuinkabouters ontdekt. Er zaten ook vijf Sneeuwwitjes bij
Eerdere bevrijdigsacties werden steevast geclaimd door het Tuinkabouter Bevrijdingsfront, maar voor deze actie heeft nog niemand verantwoordelijkheid op zich genomen.

Het radicale front dat opkomt voor de rechten van de tuinkabouter heeft enkele jaren een sluimerend bestaan geleid. Eerder dit jaar sloeg het ook al eens toe, en dan nog bikkelhard ook: het ontzette in Parijs twintig kabouters door ze in het holst van de nacht uit hun benarde positie op een tentoonstelling te bevrijden.
De kabouters werden daar al een maand vastgehouden ten behoeve van chique Parijzenaars die steeds meer interesse lijken te tonen voor kitschcultuur.

De kabouterguerrillastrijders eisen dat de kabouters niet langer belachelijk worden gemaakt en dat ze in hun natuurlijke leefomgeving in vrijheid worden gesteld. Van haar kant zei de politie in Sarrebourg ook dat ze de
mannetjes heeft ingezameld om ze in ,,hun natuurlijke omgeving terug te brengen, maar dan bij hun eigenaren''.

Het Tuinkabouter Bevrijdingsfront zonk in 1997 weg in de vergetelheid toen een van de leiders door een Noord-Franse rechter een voorwaardelijke celstraf en een boete opgelegd kreeg. De rechter achtte de man medeplichtig aan het ontzetten van zeker 150 gnoompjes.

Sindsdien is er nog een enkel incident geweest waar het front mogelijk bij betrokken was. In het oosten van Frankrijk pleegde in september 1998 een tiental kabouters ritueel zelfmoord. Ze hadden zich onder een brug verhangen.

LOL

Coulthard stort neer: 2 doden

Tweek had ons via de newssubmit het volgende te melden:

David Coulthard is lichtgewond geraakt bij een vliegtuigongeluk. Twee andere inzittenden vonden de dood. Volgens de autoriteiten van de luchthaven van Lyon crashte het privévliegtuig op weg naar het vliegveld.

De coureur van McLaren was in een Lear Jet op weg naar de Franse badplaats Nice. De piloot wilde even na half drie vanmiddag een noodlanding maken op Lyon Satolas. Hij zei te kampen met een motorstoring. Volgens de autoriteiten van de luchthaven had het vliegtuig de landing al ingezet.

Het vliegtuig van Coulthard naderde de landingsbaan op zeer beperkte hoogte. Het raakte de landingsbaan met de wielen en de linkervleugel, waardoor het toestel ernstig crashte. Het vliegtuig vatte vlam, maar de brand werd onmiddellijk geblust door de brandweer van het vliegveld.

Hartaanval door lange tenen

bazelaar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Lichtgeraakte mensen hebben 3 keer meer kans op een hartaanval als rustige mensen. Dat is uit een Amerikaans onderzoek gebleken (wederom een nutteloos onderzoek).
Gedurede het zes jaar durende onderzoek kregen 256 van de 13.000 deelnemers een hartaanval of een ander hartprobleem. Bij deze hartpatiënten zaten ongeveer driemaal meer lichtgeraakte dan rustige mensen.

Een tip voor de lichtgeraakte mensen: TEL TOT TIEN!
Ik heb altijd al gedacht dat vrolijk zijn van levensbelang was

Amerikanen vinden Manneken Pis vulgair

De Amerikaanse staat Ohio heeft een Belgisch biermerk in de ban gedaan omdat het etiket aanstootgevend is. Op het label staat namelijk Belgisch trots Manneken Pis afgebeeld.
Volgens de lokale overheid is het afbeelden van een plassende jongen vulgair en smakeloos

In Ohio bestaat een wet die bepaalt dat drank-etiketten geen groteske of smakeloze afbeeldingen mogen bevatten. Een woordvoerder van de instelling die dranken controleert voegde daaraan toe dat de gele kleur van het label veel te suggestief is. Zij walgt ervan omdat het net lijkt of Manneken Pis de flesjes persoonlijk heeft volgezeken.

Die Amerikanen hebben zeker nog nooit Belgisch bier geproefd ? Budweiser, DAT is pas een pissmaak

GPS systeem voor demente bejaarden

Japan heeft een oplossing voor rondzwervende bejaarden bedacht. Ze worden 24 uur per dag op de voet gevolgd door satellieten. Met een apparaat dat is gekoppeld aan een 'global positioning system' (GPS) dat is gekoppeld aan een satelliet en een mobiele telefoon, kunnen ouderen die niet goed voor zichzelf kunnen zorgen in de gaten worden gehouden.
De bejaarden dragen het apparaatje in de binnenzak of in speciaal daarvoor ontworpen kleding. Bezorgde familie hoeft ze alleen maar even op te piepen en op een scherm is te zien waar de ontspoorde opa of oma zich bevindt
Japan heeft zo'n 1,88 miljoen ouderen, waarvan een deel dement of seniel is. Deze groep mensen kan vanaf begin 2001 gebruik maken van de zoekservice.

Schoonmaker moet hondenstront eten

In Pietersburg (Zuid-Afrika) heeft een garage-eigenaar een schoonmaker gedwongen hondenstront te eten.
Een klant van de eigenaar was per ongeluk in een hondendrol gestapt tijdens zijn bezoek aan de garage. De eigenaar werd daarop zo kwaad op de op dat moment aanwezige schoonmaker, dat hij deze dwong de drol van de vloer te likken

De politie heeft nog geen maatregelen genomen tegen de eigenaar, maar werkt aan een onderzoek.

Eet smakelijk...

Rokers plegen vaker zelfmoord

Hoe meer je rookt, hoe groter de kans is dat je zelfmoord pleegt. Dit is een conclusie van een aantal wetenschappers van de Harvard Universiteit.
Bij sterke rokers is de kans op zelfmoord vaak meer dan vier keer zo groot.

Het risico op zelfmoord neemt toe met het aantal sigaretten dat een roker per dag rookt. Bij vijftien sigaretten per dag is de kans op zelfmoord 4,5 keer zo hoog als normaal. Bij ex-rokers blijft het risico 1,4 keer hoger dan bij niet-rokers.

De onderzoekers hebben meer dan 50.000 mensen acht jaar lang gevolgd. Zij concluderen tevens dat rokers minder vaak getrouwd zijn, meer alcohol drinken en minder aan sport doen dan niet-rokers.

Ik vraag me af hoe groot de kans is dat ik zelfmoord pleeg. Ik rook er zo'n 50 per dag namelijk

TMF 5 jaar: Fabienne tijdelijk terug

Muziekzender TMF viert de hele maand mei haar vijfde verjaardag. Voor de gelegenheid keert de zeer populaire veejay Fabienne tijdelijk terug. Zij gaat vanaf 9 mei het live-programma Best of TMF presenteren.

In de afgelopen jaren heeft het 24-uurs muziekstation met succes de marktpositie van MTV aangevochten met een op jongeren gerichte programmering. Nederlandse artiesten krijgen veel aandacht, net als allerlei uitingen van jongerencultuur.

Inmiddels heeft TMF een kabeldekking van 97 procent. Ongetwijfeld zal TMF nog wel met speciale akties komen deze maand, maar dat merken we nog wel.

TV-sterren vaak last van impotentie

Volgens onderzoek op het gebied van impotentie, verricht door 50 seksuologen, is gebleken dat mannen die een baan hebben bij de televisie, zoals presentatoren, sneller aan impotentie lijden dan andere mannen van hun leeftijd.

Dit is te wijten aan het feit dat tv-presentatoren vaak lang en gespannen voor de camera moeten staan, tegelijkertijd hun eventuele publiek moeten vermaken en ze vaak bang zijn om hun 'imago' op de tv te verliezen.

Presentatoren van politieke discussieprogramma's zijn er het ergst aan toe; na twee jaar televisie is er een daling van 37 procent van hun seksuele activiteit. Ook presentatoren van grote shows komen er met een daling van 29 procent niet best van af.
De onderzoekers meldden dat het per jaar erger wordt; na tien jaar of langer voor de camera's staan, zou je al voor 100% impotent zijn.

Ik wens vooral Paul Witteman, maar ook Ron Brandsteder, Henny Huisman en vele andere oud-dienders van de tv veel plezier met Viagra.

[Dank aan Boskabouter die ons dit hier meldde.]

Laetitia Casta 18 bij 61 meter

Chakotay meldde ons via de newssubmit het volgende:

Op de zijkant van het Nedlloyd-gebouw in Rotterdam wordt bij wijze van reclamestunt een gigantisch billboard onthuld. Op een scherm van 18 bij 61 meter kijkt de Francaise Laetitia Casta (die dame uit de vorige Fok!lay-out) wulps de Maasstad in.

Het Franse topmodel zal de komende twee maanden als een boegbeeld de stad sieren. De 21-jarige Corsicaanse schoonheid werd door cosmeticagigant l'Oreal ingehuurd.

Met deze opvallende reclame hoopt l'Oréal uiteraard dat iedereen haar make-up en nieuwe haarverzorgingslijn koopt.

De Hunt is van start gegaan

Roy had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Jaja, er is weer een Big Brother kloon van start gegaan, deze keer "de Hunt" geheten. Maar dit wordt niet op tv uitgezonden, maar alleen op Internet.

Vanaf gisteren lopen er 3 mensen in 30 dagen van Oost naar West-Nederland, en ze moeten proberen ze min mogelijk gezien te worden. Als je ze spot en je kan ze filmen, dan kun je 3000 gulden verdienen

Indianen eisen miljarden

In de Canadese stad Calgary is maandag een proces begonnen waarin een indianenstam de hoogste schadevergoeding van de regering eist in de Canadese geschiedenis, zo'n 2,2 miljard gulden.

De indianen uit Alberta eisen de schadevergoeding vanwege de gas- en oliewinning op hun land. De regering zou hiervoor betalen, maar heeft dit al 50 jaar niet gedaan. In 1998 wilde de Canadese overheid de zaak nog buiten justitie om schikken, maar de indianen vonden dat een belediging en wezen het aanbod van de hand.

Yep, Indiaantjes zijn tegenwoordig niet meer te strikken met wat plastic kraaltjes .

Sauna in gevangenis

Tijdens een massale politiecontrole in de grootste gevangenis in Colombia zijn wel heel rare vondsten gedaan. Bij de inval ontdekten ze zo'n 500 prostituees die diensten verleenden aan de gedetineerden. Ook waren er gevangenen die hun eigen bier brouwde en Rottweilers hielden als huisdier. In veel cellen ontdekte de politie verborgen achter de wand radio's, mobiele telefoons of computers (om te FOK!ken natuurlijk ). Zo konden de criminelen vanachter de tralies hun praktijken voortzetten. Ook trof de politie talloze vuurwapens, explosieven en granaten aan.

Als toppunt bleek erzich in de cel van een leider van de linkse guerrillagroep FARC een complete sauna en fitnessruimte te bevinden.

'ER' nog zeker tot 2004

Goed nieuws voor alle ziekenhuis-serie-verslaafden: 'NBC' verlengt contract met 'ER'

De ziekenhuis-serie 'ER' dat in Amerika wordt uitgezonden door de tv-zender NBC, zal nog zeker tot het jaar 2004 op de buis blijven. Het programma is alweer bezig met haar zesde seizoen en is nog steeds de meest populaire dramaserie op tv. Ongeveer 24,2 miljoen mensen kijken wekelijks naar 'ER', dat ook in Nederland mateloos poulair is.

Naast 'ER' kregen ook 'Law & Order', 'Friends' en 'Just Shoot Me' het groene licht.

Pijnlijk flirten in de kerk

Een vrouw, die haar man ervan beschuldigde met een andere vrouw te flirten tijdens een kerkdienst, is beschuldigd van poging tot moord. Niet zomaar, want ze heeft haar echtgenoot overhoop gereden met zijn eigen auto

De gewonde 24-jarige man, Tushaun Jamel Thompson en zijn 22-jarige vrouw, Sedonia Renee Martin, begonnen direct na de dienst te bekvechten, waarbij de vrouw haar echtgenoot beschuldigde van openlijk flirten. Thompson stapte uit de auto toen het gekibbel hem te veel werd en vervolgde zijn weg te voet. Zijn echter woedende echtgenote trapte het gaspendaal in en reed op haar man in. Tot 2 keer toe kon de man wegduiken, maar de derde keer bleef hij midden op de weg staan, denkende dat ze op het laatste moment het stuur wel zou omgooien. Dit was duidelijk een foute gedachte, want de vrouw reed vol op hem in.

Ik denk dat meneer voortaan alleen bij het oversteken nog naar links en naar rechts kijkt en zeker niet in de kerk .
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.