FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 3 mei 2000

New Yorker bedrogen met penisverlenging

Een man uit New York stuitte bij het op orde brengen van zijn administratie op een wel hele vreemde rekening. De rekening kwam van een privékliniek. Die kliniek zou voor 35.000 gulden bij hem een penisimplantaat ingebracht hebben.

De man, van wie er aan zijn edele delen niet geprutst was , informeerde bij zijn vrouw. Die gaf toe dat ze een minnaar op zijn kosten een 'lift' had laten ondergaan. De echtgenoot klaagde haar aan voor fraude en vroeg een echtscheiding aan.

Om het verhaaltje compleet te maken, de man die de 'lift' had ondergaan is met de noorderzon vertrokken. FOETSIE!

Boetes

Een 49-jarige visser uit Urk is door de Koninklijke Marechaussee opgepakt omdat hij voor bijna fl. 600.000 aan boetes open heeft staan bij het CJIB (Centraal Justitieel Incasso Bureau) in Leeuwarden. Het CJIB wil niet meer zeggen dan dat de boetes te maken hebben met zijn beroep.

De man zou onder andere de Visserijwet meerdere malen hebben overtreden. Hij liep tegen de lamp tijdens een reguliere scheepscontrole van de marechaussee.

Osdorp Posse op internet

Vanaf vandaag kunnen fans van de Osdorp Posse de live opname van de O.P. Kick-Off tour 2000 on-demand op www.themusicchannel.nl bekijken.
Het concert van woensdag 12 april j.l. was een groot feest en bewijst dat goede, pure nederhop nog steeds bestaat.
Osdorp Posse is inmiddels gestart met hun tour die de komende maanden door heel Nederland zal gaan.
Exclusief op www.themusicchannel.nl is tevens een speciale remix van "Horen of Voelen", die niet op de nieuwe CD staat, gratis te downloaden.

"Themusicchannel probeert altijd op een originele manier voor bekende artiesten een toegevoegde waarde te zijn. Met het opnemen van de show in Club Arena is dat absoluut gelukt, ook omdat de sfeer in de zaal heel goed te zien is", aldus Yigal Fortuin, A&R Manager van themusicchannel.

"Wij hebben voor themusicchannel gekozen, omdat zij net als ons eigenwijs en innoverend zijn. In een tijd waarin Internet als een gevaar voor de traditionele muziekindustrie wordt gezien toont themusicchannel aan dat ze artiesten kan promoten op een manier, die naast de traditionele kanalen zoals Radio en TV, absoluut bestaansrecht heeft", voegt Arthur Bezuyen van Ramp Records hier nog aan toe.

Themusicchannel is de eerste, door Buma Stemra goedgekeurde, Nederlandse muziek-website waar bekende en onbekende artiesten hun muziek gratis kunnen promoten.

Je vindt het onder deze link.

Slagharen wordt de nieuwe BUS lokatie

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De nieuwe Bus lokatie wordt a.s weekend De Bonte Wever in Slagharen. Voordat het motorgeweld losbarst zal de Bus dus Assen verlaten. Na een weekje Slagharen zal de Bus vertrekken naar Ameland. In het dorpje Hollum zal de Bus bij de vuurtoren staan. Er wordt behoorlijk geschoven de laatste tijd met de lokaties omdat een hele hoop gemeentes De Bus niet meer zien zitten. Zo haakte het circuit in Zanvoort af en werd gekozen voor TT-circuit in Assen. De Bus lijkt eigenlijk de laatste tijd meer op een veredeld schoolreisje met al de pretparken, en dat zal dus voorlopig zo blijven.

probeerseltje

Ik weet het, ik ben een behoorlijk tijdje weggeweest, daarvoor duizend maal excuzes! Ik zou er verhalen over op kunnen hangen over ziek zijn en examens en schoolonderzoeken en ongelukkige liefdes, maar dat doe ik maar allemaal niet. Ik ben gewoon weer terug
Omdat ik nog steeds geen behoorlijke column uit mijn toetsenbordje geperst krijg en ik wel vele verzoeken kreeg iets (IETS!) te schrijven is hier maar een klein probeerseltje van mijn kant.
Val me er niet te hard op aan, want rijm is mijn sterkste punt niet, maar misschien vinden jullie het wel grappig...?

PTT komt met digitale postzegel

PTT Post gaat als eerste postbedrijf in Europa een digitale postzegel op de markt brengen die via internet 24 uur per dag, zeven dagen per week kan worden aangeschaft. Elke digitale zegel bevat een speciale en unieke streepjescode.

De gebruiker koopt via het internet frankeertegoed bij PTT Post. In het ene geval wordt er gebruik gemaakt van een speciale zegelprinter (deze berekent automatisch de juiste frankeerwaarde door een geïntegreerde weegschaal en print de digitale zegel op een zelfklevend etiket. Dit zelfklevende etiket kan vervolgens als frankering op een brief of een pakket worden geplakt). In het andere geval wordt gebruik gemaakt van een normale pc en printer. In een programma moet naast een frankeerwaarde ook een adres worden ingevuld. Het programma print naar keuze de digitale zegel op een envelop of direct op de brief.
Wanneer de zegel op de brief wordt geprint, is er een envelop met twee vensters nodig: één voor het adres en één voor de zegel.

Ook post met digitale frankering mag gewoon in de rode brievenbussen van PTT Post. Speciale scanners in de sorteercentra 'lezen' de digitale zegels. Elke zegel herbergt naast de frankeerwaarde essentiële informatie voor tracking en tracing en goede verzending en bezorging van het poststuk. Bovendien is hij beveiligd tegen fraude.

PTT Post wil de digitale zegel introduceren in 2001.
Meer informatie vind je op www.digitalezegel.com.

Verkeerswet aangepast voor Friesland

Op veel Friese plaatsnaamborden is de Friese naam groter afgebeeld dan de Nederlandse. Tot nog toe was dat in strijd met de verkeerswet, waarin staat dat de letters van beide talen even groot moeten zijn. De verkeerswet is nu echter op verzoek van de gemeente Tietjerksteradeel aangepast.
In Friesland staan op de plaatsnaamborden de naam van de plaats vermeld in zowel het Fries als het Nederlands (Snits - Sneek, Ljouwert - Leeuwarden).

Door de wijziging in de verkeerswet kunnen de huidige borden gehandhaafd blijven en zijn ze dus niet langer illegaal.

Oproep tot Metallica boycot

Metallica heeft een internet detective ingehuurd om na te gaan welke Napster gebruikers Metallica muziek aan het downloaden zijn geweest. Vandaag zal Metallica de 335,435 namen overhandigen aan Napster met het dringende verzoek de accounts van deze mensen te sluiten.

Naar aanleiding van deze zielige en kinderachtige actie van Metallica hebben fans over de hele wereld opgeroepen Metallica compleet te boycotten. Ze voelen zich beledigd en vernederd en zijn diep teleurgesteld in de manier waarop ze nu door Metallica als oud vuil aan de kant geschoven worden.

De bandleden zeggen geen enkel probleem te hebben met MP3, maar wil niet dat mensen hun muziek luisteren zonder ervoor betaald te hebben.

Steekpartij bij leven na de dood conferentie

Tijdens een conferentie over leven na de dood was het publiek zo intensief naar de spreker aan het luisteren dat ze niet merkten dat in hun midden een kleine steekpartij had plaatsgevonden.
Toen een man per ongeluk tegen de stoel van een andere man stootte bedacht de laatste zich geen moment en stak het slachtoffer met een mes in het been.

De dader keerde zich daarop weer naar het podium alsof er niets aan de hand was. Het slachtoffer wist de zaal uit te strompelen en waarschuwde de politie. De dader kon door politie in burger aangehouden worden.

Misschien wilde hij het slachtoffer laten beleven of er inderdaad leven na de dood is ?

Doodsaaie literatuur

In Brussel is een 63-jarige man dood aangetroffen in zijn woning. De politie vond het lijk van de man op een stapel boeken in zijn appartement. De beheerder van de flat had de man al twee maanden niet gezien en waarschuwde de politie. Deze moest de brandweer inschakelen om binnen te komen, omdat de deur was geblokkeerd met een bootlading boeken.

Of de lectuur doodsaai was wilde de politie niet meedelen . De man stierf overigens een natuurlijke dood.

Ondergoed met PIN-code

Meerdere FOK!kers kwamen vandaag met het volgende bericht:

Lingeriefabrikant Triumph komt met een moderne variant van de kuisheidsgordel: een beha en slipje die alleen na het intoetsen van de juiste pincode kunnen worden uitgetrokken. Ter versteviging zijn in het weefsel zeer dunne staaldraden verwerkt, zodat het zelfs met geweld niet kan worden uitgetrokken. Bovendien is de lingerie hierdoor ook tegen steekwapens bestand. Een katoenen voering zorgt ervoor dat het toch nog lekker zit.

Het ondergoed is voorzien van een chip, dat knipperlichten en een luid alarm laat afgaan, indien onbevoegden het proberen uit te trekken.

Lijkt me zeer vervelend in geval van hoge nood en je bent je PIN-code vergeten .

South Park gaat tóch verder

De makers van Southpark hebben besloten door te gaan met het maken van de immens populaire tv-serie. Ze hebben hun contract bij Comedy Central met 3 jaar verlengd

Onlangs leek het erop dat de makers - Trey Parker en Matt Stone - Comedy Central zouden inruilen voor NBC. Dat had het einde betekend voor South Park, daar de rechten van de serie niet bij de makers liggen maar bij Comedy Central. Ze wilden de stap nemen omdat het budget bij NBC drie maal zo hoog lag als dat bij Comedy Central.

Parker en Stone blijven bij Comedy Central omdat hun creatieve vrijheid daar groter is dan ze bij NBC zouden krijgen. "Omdat we bij Comedy Central min of meer kunnen doen wat we willen, gaan we met plezier naar ons werk. Dat vinden we belangrijker dan een iets vettere bankrekening", zeggen de twee in koor.

Volgens mij hebben de heren over hun saldo zowieso al niets te klagen

Nieuw reactieoverzicht op FOK!

Een van de eerste vernieuwingen sinds de invoering van de nieuwe layout is het reactieoverzicht. Hierin kun je nu alle berichten waar de afgelopen 2 dagen op is gereageerd terugzien. De laatste reacties staan altijd bovenaan. Op deze manier kunnen discussies over berichten langer doorgaan doordat een bericht steeds weer bovenaan komt te staan na een reactie, hoe oud het bericht zelf ook is.
De werking is ongeveer gelijk aan die van het FOK!forum.

Je vindt het reactieoverzicht door in de update tracker hier links te klikken op het verticaal gedrukte "Reakties" of in het pulldownmenu "nieuws" onder "reacties".
De andere verticale teksten in de Update Tracker linken nu ook direct naar het betreffende onderdeel (nieuws overzicht, review en column overzicht, reacties en tweakers.net)

HIER vind je ook nog 's het reactieoverzicht. Reageer ze

Dochters startpagina.nl voor zichzelf

Een deel van de dochters van startpagina.nl heeft besloten om voor zichzelf te beginnen, nu de onderhandelingen met het bedrijf IDG en Veronica, om de websites bij hen onder te brengen, op niets zijn uitgelopen.

Startpagina.nl werd eerder dit jaar overgenomen door VNU, naar voor een bedrag van 30 miljoen gulden, waarvan de dochters slechts een schamele 1000 piek kregen toegezegd. H. van Dam, die namens de vrijwilligers onderhandelde, heeft aan zijn achterban, zo'n 250 dochters, gevraagd om mee te werken aan het nieuwe initiatief.

is http://startpagina.fokzine.net/ niks voor ze??

Zie ook hier.


15 jaar cel voor scholier

Xu Li, een 17-jarige Chinese scholier is veroordeeld tot vijftien jaar cel wegens de moord op zijn moeder. Zijn moeder vertelde hem elke dag dat hij de beste van de klas moest zijn. In januari, na een mislukt tentamen, werd dit hem te veel en hij sloeg zijn moeder dood met een hamer.

De rechters bevonden Xu schuldig aan moord, maar kozen voor een lichte straf wegens zijn minderjarigheid en 'bijzondere familieomstandigheden'.

Kijk daar weten ze wat een 'lichte' straf is.

Dikke impotente mannen

Uit een wetenschappelijk onderzoek, dat gisteren is gepresenteerd in Atlanta, blijkt dat dikke mannen bijna twee keer zo vaak erectieproblemen hebben als mannen met een 'normale' omvang.

De onderzoekers vergeleken mannen met een taille van 107 centimeter met een controlegroep met een taille van 81 centimeter. Ook blijkt dat mannen die minimaal 30 minuten per dag sporten, minder vaak last van impotentie hebben dan hun minder sportieve soortgenoten.

30 minuten sporten p/d, dat doe ik niet, maar ik heb gelukkig wel een 'normale' omvang

Moedermelk en vreemde talen

Moedermelk is goed voor het taalgevoel en het gehoor van de baby. Dit vanwege essentiële vetzuren, die in flessenmelk ontbreken. Dit is de uitslag van 10 jaar onderzoek door audioloog Lucien Anteunis van het Academisch Ziekenhuis Maastricht.

Anteunis volgde in die tijd 250 kinderen. De kinderen die als baby ten minste drie maanden borstvoeding hadden gekregen, ontwikkelden een beter taalgevoel en zijn minder bevattelijk voor oorontstekingen. Andere onderzoekers hadden al aangetoond dat moedermelk bevorderlijk is voor het immuunsysteem.

Weer zo'n nutteloos lange studie. Ik moest als baby weinig van moedermelk en flessenmelk hebben (nog steeds trouwens) en er is niks mis met mijn taalgevoel.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
©FOK.nl e.a.