FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 31 maart 2000

Interview met Seki

Borgia van de Seki Fanclub heeft een interview gehad met Seki, die - zoals wellicht bekend - buiten de Seki fanclubsite ook actief ons eigen FOK!forum leest. Exclusief voor FOK! op ons forum plaatste ze het volgende:

Zojuist ben ik door Seki gebeld. Het gaat naar omstandigheden heel behoorlijk met hem, en hij bedankt iedereen voor de overweldigende stortvloed Adhesiebetuigingen. Hij is verbijsterd en ontroerd door de stroom, die maar niet stopt. Het is hem niet mogelijk om al die honderden mensen persoonlijk te bedanken, dus dat doet hij bij deze:

"Jongens, allemaal reuze bedankt, ik kan jullie niet zeggen hoeveel dit mij doet."

Op mijn vraag of het een beetje draaglijk is na een paar dagen in zijn eigen omgeving in zijn eigen bed, antwoordt hij dat het wel gaat. Hij heeft al een aantal dingen verwerkt. Maar wat hij nog steeds niet kan verkroppen is die Gele kaart. Ja, en niet alleen die Gele kaart, maar ook ander onrecht en vreemde omstandigheden in de bus, waarover op een later tijdstip meer, want de advocaat mag niet in de wielen worden gereden.
Nee hoor, hij zit niet bij Moskovich. Zijn advocaat is een gewone pro deo advocaat voor de gewone man.

Ja joh, er is zoveel gebeurd in die bus wat niet kan. Hij praat heel relaxed, Seki op zijn best.
Ja nou, ik moest eens weten hoeveel goeie gesprekken hij heeft gevoerd, hoe hij vaak een steunpilaar was voor die mensen, hoe vaak hij heeft staan koken, met ze heeft gestoeid. Hij ziet de beelden terug die zwager Joop en zus Pascha voor hem hebben opgenomen. Er is niets van terug te zien.
Als hij 21 uur per dag een toffe peer was, en 3 uur niet in zijn hum, dan kon je er donder op zeggen, dat ze alleen maar beelden toonden uit die 3 uur. En zo hebben ze een heel vertekend beeld van hem gegeven. Ook dat is een onrecht dat hij maar moeilijk kan verkroppen, dat ze een soort karaktermoord op hem hebben gepleegd door die selectieve montage....

Lees het volledige verslag hier.

WWFSHOP.COM moet dicht

M. de Rooij had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Waar denken jullie aan als je WWF ziet ?

a) Worstelen (World Wrestling Federation. Je weet wel, die acteurs die net doen alsof alsof ze elkaar verschrikkelijk veel pijn doen)
b) Het lieve pandaatje (WWF is de internationale benaming voor het WNF, oftewel Wereld Natuur Fonds)

Welnu, je zal maar als goudeerlijke Nederlandse burger WWFSHOP.COM geregistreerd hebben en de advocaten van WWFE/Titansports, K&L, proberen je ergens van te overtuigen...

WWFSHOP.COM, een site die - naar eigen zeggen - linkt naar online winkels van The World Wildlife Foundation en The World Wrestling Federation, kreeg van de bewuste advocaten een dreigend e-mailtje met het verzoek de domeinnaam aan hen over te dragen.
De maker van de site sloot daarop voolopig de site, maar maakt op de site wel melding van een aantal opmerkelijke zaken.

Zo zou de maker een e-mail hebben ontvangen van WWFE/Titansports waarin vermeld staat dat WWFE geen enkele interesse heeft in de domeinnaam. Het zou kunnen zijn dat de advocated zich verveelden, het kan natuurlijk ook zo zijn dat de maker heeft geprobeerd de domeinnaam te verkopen aan WWFE/Titansports, die daarop reageerden met het verzoek de domeinnaam over te dragen om een rechtzaak te voorkomen.

We houden het in de gaten

Het volledige statement lees je op wwfshop.com

Zittend plassen alstublieft!

Een woningbouwvereniging in Duitsland heeft aan 400 mannelijke huurders een brief gestuurd waarin hen werd gevraagd voortaan zittend te gaan plassen.

De verhuurder was het zat om steeds maar weer de radiatoren te moeten vervangen die door de slecht richtende mannen werden aangetast. "Mannen zitten toch al vaak op het toilet, waarom kunnen ze dan niet meteen een plasje doen", aldus een woordvoerder van de verhuurder. Eén van de aangeschreven mannen vond het 'gezeik' van de verhuurder:"De radiator zit gewoon te dicht bij de pot. Dat is toch niet mijn probleem?"

Kleine borsten...kleine meloenen

Een Britse supermarktketen heeft de kwekers gevraagd in het vervolg kleinere meloenen te leveren, omdat onderzoek had uitgewezen dat winkelende vrouwen de vruchten onbewust vergeleken met de grootte van hun borsten.

De inkopers van de supermarktketen Tesco verbaasden zich erover dat klanten altijd de kleinste vruchten uitzochten in de winkel. Marktonderzoekers werden gevraagd hier onderzoek naar te doen. Na een aantal gerichte vragen bevestigden 7 van de 10 vrouwen dat borstgrootte waarschijnlijk de onbewuste factor is bij het uitzoeken van een meloen. De huidige maatschappelijke voorkeur kleinere borsten bleek de reden te zijn waarom grote meloenen niet meer verkocht werden. Spaanse kwekers is nu gevraagd meer Galia-meloenen te produceren met maatje C-cup in plaats van de nauwelijks nog te slijten DD-cup-grootte.

Napster Warez?

subcire had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Sinds kort is er op het internet een onofficiële patch voor het zeer populaire MP3-programma Napster te downloaden. Deze patch, Wrapster genaamd, maakt het mogelijk om naast de gebruikelijke MP3 bestanden ook andere bestanden via Napster te versturen (zoals warez en dergelijke). De makers van Napster zijn op de hoogte van de 'patch' maar zijn (nog) niet van plan er iets aan te doen.

De makers van Napster hebben al een schadeclaim van $100.000 per gekopieerd nummer aan hun broek gekregen, dus die illegale programma's kunnen er ook nog wel bij.

Rob Stenders en Big Bart doen show

The Animated Gif*Friends hadden ons via de newssubmit te melden:

DJ Rob Stenders gaat samen met Fred Siebelink het nieuwe ochtendprogramma op Radio 3FM prestenteren. De twee zullen vanaf 17 april elke dag tussen 06:00 en 09:00 uur te horen zijn.

De twee gaan daarbij geassisteerd worden door Big Bart Spring in 't Veld. Bart levert elke dag een bijdrage, de ene keer als verslaggever in 't veld (woordgrapje ), de andere keer vanuit de studio.

Stenders presenteert nu nog samen met Siebelink een dagelijkse radioshow in de middag (van 14:00-16:00 uur). Het duo volgt met deze ochtendshow Edwin Evers op die naar Radio 538 vertrekt om daar zijn succesvolle ochtendprogramma voort te zetten. Radio 538 trok onlangs ook Jeroen van Inkel aan die van Veronica komt.

De wisselingen in discjockeyland zijn hiermee waarschijnlijk rond. Er is alleen nog niet bekend welke dj tussen twee en vier gaat aanschuiven op 3FM...

Vertraagde trein in brand gestoken.

Lange wachttijden en vertragingen leiden in Nederland tot enige ergernis, maar in Brazilië breekt dan echt de hel los. Woedende treinpassagiers dinsdag in Sao Paulo een forenzentrein in brand gestoken. Nadat de reizigers eerst uren op de trein hadden staan wachten, zaten ze nog eens uren opgesloten in de trein terwijl hij op het station bleef staan. Uit woede tegen deze behandeling staken ze vervolgens de trein in brand. De schade bedraagt ongeveer 2½ miljoen gulden.

Ik ben benieuwd of de reizigers verder met bussen zijn vervoerd.

Monument voor "de onbekende hoer"

Chris kwam via de newssubmit met het volgende bericht:

Berlijn krijgt als eerste stad ter wereld een monument voor "de onbekende hoer". Het gedenkteken ter ere van de prostituees moet volgens de initiatiefnemers herinneren aan de lange strijd voor legalisering van het oudste beroep ter wereld.

Voor het ontwerp is een wedstrijd uitgeschreven, waaraan kunstenaars die seksstimulerend actief zijn mogen meedoen. Het kunstwerk is niet alleen bedoeld voor hoeren maar ook voor gogo-dansers en strippers. Het Berlijnse stadsbestuur ondersteunt het initiatief en is reeds op zoek naar een geschikte locatie.

Gaan ze dan ieder jaar bloemen leggen bij het monument of is dit meer iets in het kader van 1 April??
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
©FOK.nl e.a.